Mediteransko razvajanje v dvoje

Wellness Sanai je eleganten center dobrega počutja v Sežani, ki svoje znanje in ideje za popolno spa izkušnjo črpa iz tradicij Daljnega vzhoda. Za vas so pripravili posebno masažo Sanai, v kateri so združili več različnih pristopov za optimalno dobro počutje. Z različnimi peelingi in oblogami pomagajo pri sprostitvi in oblikovanju telesa. Posebej zanimiva je ponudba tako imenovane VIP sobe, kjer se celi dve uri razvajata s turško savno s kromoterapijo, solnim peeling, sproščata v aroma masažni kadi in nato še s sezonsko nego telesa sestavljeno iz solnega pilinga ter obloge za telo. Če vaju našteto ne prepriča, pa lahko izbereta prijetno sredozemsko nego za telo s pilingom telesa in masažo hrbta s toplimi zelišči ali aromatičnim toplim oljem. Prijetno darilo, da skupaj preživita nekaj uric in si vzameta čas le zase.

Izbirate lahko med:
  • Mediteransko razvajanje v VIP sobi s parno savno s kromoterapijo, aromatični jacuzzy in sezonsko nego telesa sestavljeno iz solnega pilinga ter obloge za telo (skupaj 2 uri)
  • Sredozemska nega za telo s pilingom telesa in masaža hrbta s toplimi zelišči ali aromatičnim toplim oljem (skupaj 50 minut)

Vse storitve so za 2 osebi.

Informacije za rezervacijo:

WELLNESS SANAI

Hotel Casino Safir
Partizanska cesta 149
6210 Sežana
Tel. 05 731 44 99 ali 040 222 526
sanai.well@gmail.com

Na voljo v darilnem paketu: