PRAVNO OBVESTILO

I/ O strani

S stranjo upravlja:

ZVEZDAR d.o.o.
Dimičeva 13
1000 LJUBLJANA
Matična številka: 3520935000
Davčna številka: SI72384425
Pravna oblika: d.o.o.
Osnovni kapital : 7.500 eurov
Kontakt: info@zvezdar.com

 

II/ Piškotki (cookies)

Naša stran uporablja piškotke (cookies). To so majhne podatkovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku, da vam olajšajo dostop do storitev, ki jih omogočamo na naši strani. Piškotki ne shranjujejo vaših osebnih podatkov in so zasnovani tako, da jih lahko uporablja izključno Zvezdar. Obveščamo vas, da lahko z ustrezno nastavitvijo vašega spletnega brskalnika odklonite shranjevanje piškotkov.

 

III/ Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki o kupcu so potrebni za obdelavo naročila in za urejanje naših poslovnih obveznosti.
Skladno z zakonodajo (zakon ZVOP-1) ima kupec pravico do dostopa, do popravljanja in do izbrisa vseh podatkov, ki se nanašajo nanj. Informacije, ki jih dobimo od kupca, bodo na voljo samo našemu podjetju..

Za vse informacije ali za spremembo podatkov se lahko kupci obrnejo na: Zvezdar d.o.o., Dimičeva 13, 1000 Ljubljana ali na info@zvezdar.com.

 

IV/ Avtorske pravice

Z dostopom na to spletno stran vam je omogočena osebna in splošna uporaba spletne strani. Celota materialov, ki jih vsebuje ta stran, vključno z besedili, fotografijami, grafičnimi elementi, logotipi, blagovnimi znamkami itd. je zaščitena v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Posledično je vsa uporaba ali reprodukcija (v celoti ali delno) materialov na tej spletni strani, ki je avtorji niso odobrili, nezakonita.