Sladka wellness oaza pod alpami

V bližini Alp, v osrčju prelepe Gorenjske, stoji družinski hotel Silvester. Obdan z razgledi, ki vam vzamejo dih, mogočnimi gorami, slapovi, čarobnimi gozdovi in s sprehajalnimi potmi je kot nalašč za tiste, ki ljubijo lepote narave. Za vse, ki pa se radi razva- jate v dvoje, so vam v njihovem wellnessu pripravili popolno zasebnost. Z dvema savnama – finsko in turško savno z zeliščno aromo, ogromnim masažnim jacuzzijem, mrzlim slapom za knajpanje in relaksacij- skim prostorom z udobnimi ležalniki se bosta sproščala ob soju svečk in prijetni mirni glasbi. Postregla si bosta lahko tudi z različnimi okusi čajev, prigrizki, penino in sadjem. Poskrbeli bodo, da se bosta v wellnessu sproščala popolnoma sama, intimnost vama bo zagotovljena.

Izbirate lahko med:
  • VIP razvajanje: 180 min zasebnega wellness razvajanja z uporabo turške in finske savne, jacuzzijem, kokosovo / grozdno / čokoladno / pomarančno masko za telo, prigrizki, penino, sadjem, čajem in brisačami.

Za 2 osebi.

Informacije za rezervacijo:

WELLNESS HOTEL SILVESTER

Vopovlje 19
4207 Cerklje na Gorenjskem
Tel. 031 330 931
info@hotel-silvester.com 

Delovni čas

od ponedeljka do petka med 16.00 in 22.00. Ob vikendih in praznikih po dogovoru. Potrebna je predhodna rezervacija termina! Za rezervacijo potrebujejo obvestilo, da ste gostje darilnega paketa Zvezdar Wellnes za dva. Povpraševanje pošljite preko elektronske pošte in odgovorili vam bodo s potrditvijo rezervacije.

Na voljo v darilnem paketu: