Okusi Istre

Tiste, ki si želijo spoznati bit slovenske Istre, se seznaniti s svetom okusov vina in uživati ob prečudovitem razgledu na naše morje in gore, ki odpira dušo in srce, vabimo v vinsko klet v Marezige. Domačija Bržan, katere sestavni del je vinska klet, se nahaja na samem vrhu marežganskega hriba v majhni vasici Burji, na nadmorski višini 280 m. Degustacije vin in istrske kuli- narike potekajo v pristnem istrskem ambientu domačije Bržanovih, kjer obiskovalcem nudijo strokovno vodeno spoznavanje njihovih butičnih vin vrhunske kakovosti. Degustirate lahko 4 izvrstna vina s spremljajočo istrsko kulinariko. Dve buteljki vrhunskega vina pa boste lahko odnesli domov, da boste okuse Istre doživljali tudi doma. Okusite Istro in uživajte v vrhunski pokušini!

Za bon vam bodo ponudili:
  • Degustacija vin »Okusi Istre« s pokušino 4 vin s spremljajočo istr- sko kulinariko (1 ura) in dve buteljki vrhunskega vina. Za 2 osebi.

En bon velja za dve osebi.
Dobili boste eno degustacijo na osebo.

Vsa degustirana vina je možno še dodatno kupiti. Program, ki se prične s predstavitvijo kmetije in kraja, je mogoče po predhodnem dogovoru povsem prilagoditi vašim željam.

Informacije za rezervacijo:

VINSKA KLET VILIJ BRŽAN

Tel. 031 480 905, 041 654 078
Marezige 76
6273 Marezige
nada.brzan@gmail.com
info@vilijbrzan.si

Na voljo v darilnem paketu: