Osvežite obraz in sprostite telo

Kitajke so v moč masaže, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine, že dolgo globoko prepričane. Z masažo točk na telesu se sprosti napetost, vzpostavi se energetsko ravnovesje, to pa vodi do večje svežine in sproščenosti telesa. Kitajka Su Ping vas vabi, da dobrodejne učinke azijske masaže začutita tudi vidva. Moški imate na voljo klasično masažo celega telesa, ženske pa azijsko obrazno masažo, s katerima od aromaterapiji in sproščujoči glasbi odpravijo utrujenost in povečajo pretok energije. Če pa se podajate v boj proti celulitu, vam priporočajo terapijo z vakumsko masažo in presoterapijo, ki pomagata telesu izločiti odpadne snovi. Na koncu postrežejo še s skodelico čaja za zdravje in lepoto.

Izbirate lahko med:
  • Masažna sprostitev za oba: azijska obrazna masaža ali vakumska masaža s presoterapijo (60 minut) zanjo in klasična masaža celega telesa zanj(60 minut)
  • Prijateljici na razvajanju: azijska obrazna masaža za eno (60 minut) ali obrazna nega s prestižno masko ter presoterapijo za drugo (60 minut)

Za 2 osebi.

Informacije za rezervacijo:

STUDIO PING

Breznikova 97, Ihan
1230 Domžale
Tel. 030 337 333
info@studioping.si

Na voljo v darilnem paketu: