Naj vas vonj po senu zaziblje v miren sen

Odprt pogled na mogočno ostenje Grintavcev daje Šenkovi domačiji osupljiv pridih narave. To je kraj, kjer zgodovina zaživi v sedanjosti, kjer z aktivnim doživljanjem narave spočijete telo in duha. Loka- cija je že pred 500 leti prepričala njene prednike, ki so postavili ta neponovljivi biser alpske arhitekture. Z družinsko ljubeznijo do dediščine prednikov je domačija ohranila svojo prvotno podobo, zato je del spomeniškega varstva. Za vse, ki si želite malce drugačne izkušnje, nudijo možnost prenočevanja na seniku, kjer vas v sen zaziblje prijetno dišeče sveže seno. Za vse, ki pa želite več udobja, so na seniku uredili tudi prostor s skupnimi ležišči. Jezersko je odlična izbira za številne aktivnosti v naravi, ljubitelje živali pa bodo na kmetiji pozdravile ovce, krave, prašiči, kokoši, race, mačke in pes čuvaj Arči.

Na izbiro imate:
  • Spanje na seniku. Za 2 osebi.

Prinesti morate: Lastno spalno vrečo.

Sanitarije so urejene v starem volovjeku, kjer je tudi kotlovnica s kurjavo in prostor celo leto prijetno ogreva. Pod nadstreškom je urejena priročna kuhinja, nekaj kompletov klopi za večerno posedanje ob tabornem ognju.

Informacije za rezervacijo:

ŠENKOVA DOMAČIJA

Zgornje Jezersko 140
4206 Zgornje Jezersko
Tel. 031 777 188
info@senkovadomacija.si 

Kraj aktivnosti:
Zgornje Jezersko

Izvajanje aktivnosti:
Poleti; od maja do oktobra.

Dodatna ponudba z doplačilom: Na Šenkovi domačiji vam lahko ponudijo tudi stare domače jedi iz lastnih ekološko pridelanih živil, nastanitve v sobah in apartmajih ter razvajanje v savni.

Na voljo v darilnih paketih: