Adrenalinska avantura na gorenjskem

Pri What’s up vas čaka prava adrenalinska bomba, avantura za vse adrenalinske navdušence! Dan pričnete s spustom po osupljivem 9 kilometrskem odseku čudovite reke Save Dolinke, kjer bo veslanje po brzicah in plavanje le ogrevanje za popoldansko soteskanje. Ob soteskanju v Jerečici in Grmečici vam v kanjonu ne bo manjkalo skokov v tolmune, drsenja po manjših slapovih in spuščanja z vrvjo. Doživetji ne zahtevata predhodnega znanja in sta primerni za vse, saj izkušeni in licencirani vodniki What’s up Bled prilagodijo zahtevnost, vas naučijo osnov in varnosti ter s tem naredijo adrenalinsko avanturo nadvse razburljivo in varno. Doživite svojo What’s up rafting adrena- linsko avanturo!

Na izbiro imate:
  • Soteskanje po kanjonu Jerečica ali Grmečica in rafting po Savi Dolinki (1 ura in 30 minut, trajanje celotnega doživetja 3 ure).
    Za 1 osebo.

Prinesti morate: kopalke in brisačo.

Zagotovljena oprema rafting: neoprenska obleka, čelada, rešilni jopič in neoprenski čevlji. Zagotovljena oprema soteskanje: debela neoprenska obleka s kapuco, plezalni pas, čelada in neoprenski čevlji.

Potrebno je znanje plavanja.

Doživetje je primerno za otroke od 10 leta dalje.

Informacije za rezervacijo:

D-EKSPERIENCE,
Domen Dijak s.p.
Spodnji otok 25a
4240 Radovljica
Tel. 070 466 400 booking@whatsupbled.com

Kraj aktivnosti:
Sava Dolinka v bližini Bleda in kanjon Jerečice ali Grmečice.

Izvajanje aktivnosti:
V času sezone od aprila do oktobra.

Na voljo v darilnih paketih: