Pustolovsko odkrivanje Maribora

Ste že kdaj hodili po mestnih ulicah z zavezanimi očmi? Ali veste, kaj se skriva za starimi zaprtimi vrati v centru mesta? Poznate zaklade, ki jih skriva Maribor? Ste že slišali za kip človeku, ki je z zračnim balonom prebil zvočni zid? Pridružite se enemu izmed Rajzefirbčnih doživetij Maribora, spoznajte skrita dvorišča Maribora in poiščite zgodbe, ob katerih se boste začudeno nasmejali. Lahko pa vam priskrbijo zemljevid in spremljevalca, ki vas bo popeljal v skrivne kotičke in pomagal najti skriti zaklad. Vsem pustolovcem in radovednežem omogočijo nenavadno doživetje Maribora. Pričakujte nepričakovano! Maribor boste doživeli iz popolnoma druge perspektive in ugotovili, da to čudovito mesto skriva veliko skrivnostnih zgodb.

Na izbiro imate:
  • Rajzefirbčno doživetje Maribora (90 minut). Za 2 osebi.

Zagotovljena oprema: zemljevid.

Prinesti morate: radovednost, pozimi topla oblačila in poleti pokrivalo.

Na voljo so vam doživetja:

Senzorična mestna dogodivščina, Potep po mariborskih dvoriščih, Magični Rajzefiber Tour, 50 odtenkov kljukastega križa, Lov za mariborskim zakladom in Čarovnice v Mariboru. Doživetje je primerno tudi za nemško in angleško govoreče tuje goste.

Informacije za rezervacijo:

RAJZEFIBER BIRO

Gosposka ulica 11
2000 Maribor
Tel. 040 205 420
www.rajzefiber.si
tina@drustvo-hisa.si

Kraj aktivnosti:
Maribor

Izvajanje aktivnosti:
Enkrat tedensko oziroma
po dogovoru. Rajzefirbčno doživetje boste izbrali glede na vaše želje in vnaprej določene termine. Obvezna je predhodna rezervacija termina.

Na voljo v darilnih paketih: