Estetsko dovršeno razkošje v prestolnici

Radisson Blu Plaza Hotel združuje izkušnjo sanjskega, mirnega in udobnega počitka v najmodernejšem in največjem hotelu v prestolnici. Hotel s svojo moderno zasnovo, estetsko dovršenostjo ter odlično lokacijo predstavlja edinstveno izbiro za namestitev in sanjski oddih v Ljubljani. Stoji v poslovno-trgovskem in zabaviščnem središču BTC, zato svojim gostom omogoča velik izbor zabavnih in sprostitvenih aktivnosti v neposredni okolici. V sodelovanju z le sto metrov oddaljenim vodnim mestom Atlantis pa so za vas pripravili pravo sanjsko razvajanje. Pri njih ste vedno dobrodošli, zato boste ob prihodu deležni toplega sprejema njihovih prijaznih sodelavcev. Če ste željni zabave, razvajanja, nakupovanja in vrveža raznolikih aktivnosti, je Radisson Blu Plaza Hotel pravo mesto za vas.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom v Standardni sobi, darilo dobrodošlice v sobi, brezplačni hotelski fitnes. Za dve osebi.

Če se odločite za dodatno nočitev, vam nudijo 10% popust na dnevno ceno sobe in 30% popust na vstop in ceno savne v Vodnem mestu Atlantis.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

V mesecu maju, juniju, septembru in oktobru je od ponedeljka do četrtka hotel bolj zaseden, zato je rezervacija omejena. Nižja zasedenost med vikendi, počitnicami in prazniki.

Posebne ugodnosti

30% popust v vodnem mestu Atlantis, posebne popuste za določene nakupe v BTC City Ljubljana in za aktivnosti v sklopu mesta BTC City (karting, trampolin center, bowling) (več informacij o tem v hotelu)

Informacije za rezervacijo:

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana****
Bratislavska cesta 8
1000 Ljubljana

Tel. 01 243 00 71 reservations.lju@radissonblu.com

Na voljo v darilnem paketu: