V prvinskem stiku z naravo

Znašli ste se v divjini. Boste preživeli? Laris šola preživetja vas na tako preizkušnjo pripravi z najboljšim tečajem vašega življenja. Naučili vas bodo pomembnih veščin, ki vam bodo v taki situaciji prišle še kako prav. Kako zanetiti ogenj brez vžigalic, prefil- trirati in prekuhati vodo in nenazadnje, kako narediti bivak še preden pade noč. Prava dogodivščina za celo družino! Štiri urna delavnica vam bo odklenila domišljijo in spodbudila ustvarjalnost. Za vse ostale, ki se raje pripravite, kot znajdete v težavah, pa so pripravili pet urni skupinski tečaj preživetja v naravi. Timski duh se najbolje izrazi v ubrani skupini, ki se bori za skupen cilj. Z obilo zabave se boste naučili vseh veščin in znanj za preživetje v naravi. Torej, kaj še čakate? Ni razloga za skrb. Vsi boste preživeli.

Izbirate lahko med:
  • Družinska delavnica preživetja v naravi (4 ure). Za celo družino (starši in otroci). Aktivnost je primerna za udeležence od 4 let dalje.
  • Skupinska delavnica preživetja v naravi (8 ur). Za 1 osebo. Aktivnost je primerna za odrasle od 18 leta dalje in se izvaja v skupinah od 5 do 30.

Prinesti morate: primerna oblačila in obutev.

Informacije za rezervacijo:

LARIS SURVIVAL SCHOOL

Društvo Ljubiteljev narave in športa
Chengdujska 20
1000 Ljubljana

Tel. 041 393 494, 030 301 300
info@sola-prezivetja.si 

Kraj aktivnosti:
Družinska delavnica se izvaja v Ljubljani.
Skupinska delavnica se izvaja v Novi vasi na Blokah.

Izvajanje aktivnosti:
Na voljo je več terminov na leto. Obvezen je predhodni dogovor in rezervacija.

Na voljo v darilnih paketih: