Plezalna pokušina v sodobnem plezalnem centru

Če vas mika plezanje, pa še nimate dovolj izkušenj in znanj, vam to lahko omogočijo v zelenem predelu ljubljanskega Štepanjskega naselja, kjer stoji sodobni plezalni center, namenjen izključno športnemu plezanju. Plezalni center Ljubljana je največji in najsodobnejši športno-plezalni objekt v Sloveniji. Plezalcem ponuja 1280 m2 plezalnih površin z raznoliko paleto plezalnih smeri, različnih višin, stenskih oblik in težavnosti. Plezalna pokušina je idealna priložnost, da se tudi vi preizkusite v plezanju. Namenjena je skupini 1-4 ljudi in vključuje vodstvo inštruktorja za dve uri ter za vse udeležence tudi vstopnico in izposojo opreme. Lahko izberete tudi Spoznavni začetni tečaj (5 vaj po 2 uri), kjer v okviru skupine osnove plezanja spoznate bolj podrobno.

Izbirate lahko med:
  • Spoznavni tečaj (5 vaj po 2 uri). Za 1 osebo.
  • Plezalna pokušina (2 uri) z vključeno vstopnico, izposojo opreme in vodstvom inštruktorja športnega plezanja. Za 1-4 osebe.

Prinesti morate: športna oblačila in čiste športne copate.

Zagotovljena oprema: na voljo je vsa potrebna plezalna oprema (vrvi, pas, varovalo, plezalni čevlji).

Informacije za rezervacijo:

PLEZALNI CENTER LJUBLJANA
UPC Plus d.o.o.
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana

Tel.: 068 61 32 10
info@plezalnicenter.si 

Kraj aktivnosti:

Ljubljana

Izvajanje aktivnosti:

Odprto vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki. Tečaj se izvaja vsak mesec, praviloma ob ponedeljkih, četrtkih ali petkih.

Obvezna je rezervacija preko elektronske pošte.

Na voljo v darilnih paketih: