Preživite v divjini in najdite stik z naravo

Znašli ste se v divjini. Sami v naravi. Daleč stran od civilizacije. Boste preživeli? Laris šola preživetja vas na tako preizkušnjo pripravi z najboljšim tečajem vašega življenja. Naučili vas bodo pomembnih veščin, ki vam bodo v taki situaciji prišle še kako prav. Kako zanetiti ogenj brez vžigalic, prefiltrirati in prekuhati vodo, narediti zanko ali lok za lov, izslediti živali in nenazadnje, kako narediti bivak in ležišče iz smrekovih vej in borovega podnožja še preden pade noč. Za vse ljubitelje narave, ki se raje pripravijo, kot znajdejo v težavah, so pripravili osnovni tečaj preživetja v naravi. Z namišljenimi scenariji in obilo zabave vas bodo naučili vseh najnujnejših veščin in znanj za preživetje v naravi. Torej, kaj še čakate? Ni razloga za skrb. Vsi boste preživeli.

Na izbiro imate:
  • Osnovni tečaj preživetja v naravi (48 ur). Za 1 osebo.

Prinesti morate: primerna oblačila in obutev, rezervna oblačila in higienske pripomočke: spodnje perilo, majico, hlače, nogavice, zobno ščetko, zobno pasto in milo. V zimskem času zimske gojzarje, gamaše, nepremočljive hlače (ali alternativo), 3 majice (bodite večslojno oblečeni), volneni pulover in jakno. V poletnem času letne gojzarje, nepremočljive hlače (ali alternativo) in majice.

Aktivnost je primerna za odrasle od 18 leta dalje.

Informacije za rezervacijo:

LARIS SURVIVAL SCHOOL

Društvo Ljubiteljev narave in športa
Chengdujska 20
1000 Ljubljana

Tel. 041 393 494, 030 301 300
info@sola-prezivetja.si 

Kraj aktivnosti:
Nova vas, Bloke

Izvajanje aktivnosti:
Na voljo je več terminov na leto. Obvezna sta predhodni dogovor in rezervacija.

Tečaj bo izveden v skupinah od 5 do 12 oseb. V primeru premalo prijav se termin prestavi na naslednji termin, ki je objavljen na spletni strani www.sola-prezivetja.si.

Na voljo v darilnih paketih: