Ogled predstave na Mali sceni MGL

Gremo v MGL!

Za željne mjuzikla, komedije, drame in mešanice vsega tega. Za gledališke ljudi. In za tiste, ki bi to še radi postali. Mestno gledališče ljubljansko je drugo največje slovensko gledališče, katerega repertoar je usmerjen k sodobnejšim domačim in tujim gledališkim delom. Njihov igralski ansambel vsako sezono odigra okrog 400 predstav pred več kot 90.000 gledalci. Na njihovih odrih boste lahko v uspešnicah gledali znane gledališke obraze, kot so: Uroš Smolej, Sebastian Cavazza, Iva Krajnc, Tjaša Železnik, Jana Zupančič, Ajda Smrekar, Viktorija Bencik Emeršič, Ana Dolinar Horvat, Tina Potočnik, Nina Rakovec, Jure Henigman, Matej Puc, Tanja Ribič, Primož Pirnat in drugi. Za vas pa so pripravili ogled predstave na Mali sceni MGL.

Na izbiro imate:
  • Vstopnici za ogled predstave na Mali sceni MGL. Za 2 osebi.

Predstave se pričnejo točno ob uri, ki je označena na vstopnici ali mesečnem programu na www.mgl.si/sL/program/ spored/. Vstop v dvorano po začetku predstave ni mogoč.

Informacije za rezervacijo:

MGL – Mestno Gledališče ljubljansko
Čopova ulica 14
1000 Ljubljana

Tel. 01 2510 852
blagajna@mgl.si
www.mgl.si

Kraj aktivnosti:
Ljubljana

Izvajanje aktivnosti:
Blagajna je odprta vsak delavnik med 12.00 in 18.00 uro. Vstopnice rezervirajte pravočasno. Ponudba ne velja za premiere, silvestrske predstave in predstave v gostovalnih krajih.

Na voljo v darilnih paketih: