Mirna kmečka idila v Logarski dolini

Če vas mika odkrivanje naravnih in kulturnih posebnostih Logarske doline, vas vabimo, da obiščete Kmečko hišo Ojstrica. Tam si boste zagotovo nabrali novih moči v mirni kmečki idili s pogledom na dvati- sočake. Priložnosti za potepe je veliko: priporočamo sprehode do Okrešlja, Klemenče Jame in Plesnikove planine, svežega zraka pa se lahko naužijete tudi na pešpoti po Logarski dolini do slapa Rinke ali izvira Črne in Savinje. Po Panoramski poti se je možno popeljati do izvira kisle vode ali se sprehoditi do Potočke zijalke, cerkve Marije Snežne v Solčavi in čudovitih Robanovega ali Matkovega kota. V zimskem času pa se lahko zabavate ob vragolijah na snegu, se sankate, drsate, smučate in po čarobni Logarski dolini drvite na tekaških smučeh.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom, izposoja kolesa ali izposoja opreme za tek na smučeh ter darilce za dobrodošlico. Za dve osebi.

Če boste bivanje podaljšali, boste imeli na drugo nočitev 5% popusta, pri podaljšanju dveh ali več nočitev pa 10% popusta.

Če pridete v mesecu marcu, aprilu ali oktobru in novembru, vam nudimo 15% popust na drugo nočitev ali več.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Dobrodošli ste vse dni v letu razen julija in avgusta ter med vikendi in prazniki. Bolj so zasedeni v času visoke sezone (od maja do oktobra).

Informacije za rezervacijo:

Kmečka hiša Ojstrica***

Logarska dolina 13a
3335 Solčava
Tel. 041 66 44 55 ali 031 565 229 ali 03 838 90 51
plesnik.franc@siol.net ali info@ logarska-ojstrica.si

Na voljo v darilnem paketu: