Doživite drugačna jutra

Na grebenu pod skrivnostno Rudnico, tik nad samostanom z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, vam nasproti najprej pritečejo prijazni jeleni damjaki in mufloni. Domača kuhinja gostišča Jelenov greben vabi na divjačinske in gobje specialitete. Kulinarična ponudba se vseskozi dopolnjuje z novimi domačimi kuharskimi mojstrovinami. Ker so se gostje pri njih vedno tako dobro počutili, da so želeli ostati še kak dan dlje, so uredili še penziona, poimenovana po prvih dveh hčerkah Rebeki in Karolini. Med njima pa je zrastel še prelep wellness Lara z dih jemajočim razgledom, ki je dobil ime po najmlajši izmed treh hčera. »Pri nas so jutra drugačna,« pravijo, in vas vabijo, da se prepustite sanjskemu oddihu pri njih.

Na izbiro imate:
  • Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, vstop v Wellness Lara, uporaba kopalnih plaščev in brisač, čaj, sveže sadje ter svečana večerja v Gostišču Jelenov greben. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust ob rezervaciji dodatne nočitve z zajtrkom. Nudijo vam tudi brezplačno parkirno mesto, brezplačni brezžični internet in ogled ter hranjenje jelenov in muflonov.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti
Rezervacija ni možna od 20. decembra do 4. januarja. Za rezervacijo julija in avgusta je potrebno doplačilo.

Brezplačne aktivnosti
Ogled čokoladnice Syncerus, ogled samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi …

Možne aktivnosti z doplačilom
Masaže in nege v masažnem in lepotnem studiu Rebeka na Jelenovem grebenu, popust pri nakupu vstopnic za Terme Olimia.

Informacije za rezervacijo:

Jelenov Greben

Olimje 90
3254 Podčetrtek
Tel. 03 5829 046
jelenov.greben@siol.net

Na voljo v darilnem paketu: