Polet v tandemu ali tečaj

Jadralni zmaj vas bo zagotovo navdušil. Je eden najstarejših pripomočkov, ki ga je človek izumil, da bi izpolnil svojo neustavljivo željo po letenju. Pri tem si je za vzor jemal najboljše letalce na svetu – ptiče. Toda kar dolgo je trajalo, preden je dovolj razumel vse principe ptičjih kril, da je lahko poletel tudi sam. Današnji jadralni zmaji so tehnično dovršena in – ob strokovni rabi seveda – varna zračna plovila, ki zagotavljajo eno najlepših doživetij v zraku. Zdaj si ga lahko privoščite tudi vi! Na voljo imate polet v tandemu, kjer bo za vse poskrbel vaš pilot, vi pa se boste lahko prepustili čudovitim razgledom in uživali kot ptice v zraku. Za radovednejše pa je na voljo tudi kratek tečaj, na katerem boste spoznali osnovna načela letenja z jadralnim zmajem ter opra- vili tudi samostojni polet na višini petih metrov.

Izbirate lahko med:
  • Polet z jadralnim zmajem v tandemu (15-30 minut) in osvežilni napitek. Za 1 osebo. Možnost izbire kraja vzleta z letališča (v aerozapregi ali z vitlom) ali s hriba.
  • Instant tečaj letenja z jadralnim zmajem z informativnim samostojnim poletom na višini 5 m in osvežilni napitek. Za 1 osebo.

Prinesti morate: športna in topla oblačila, ki ne prepihajo, športno obutev. Vsa ostala oprema je zagotovljena.

Informacije za rezervacijo:

Livingstone LMH

Čadram 55a
2317 Oplotnica
Tel.: 041 494 103

Kraj aktivnosti:

Slovenska Bistrica

Izvajanje aktivnosti:

Od junija do novembra, vse dni v tednu, ob lepem vremenu.

Na voljo v darilnih paketih: