Romantični trenutki v dvoje

Prlekija vas vabi, da jo odkrijete v vsakem letnem času. To je dežela strastnih in nadvse prijaznih ljudi in prelepe narave. Tam se v Banovcih skriva hotel Zeleni Gaj, kjer vas bodo na vsakem koraku spremljali majhni detajli in pozornosti, ki naredijo bivanje lepše in bolj romantično. Prijetne hotelske sobe z razgledi na prostrane ravnice in banovsko vas so idealno izhodišče za potep v dvoje, raziščete pa jih lahko čisto po svoje. Hotel je sodobno opremljen in povezan s svetom savn ter termalnim in wellness centrom, v katerem se boste po pisanem dnevu raziskovanja Prlekije popolnoma sprostili. Potrebujete res globok oddih? Ni problema: v zdravilni vodi lahko preživite kar cel dan!

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje v bazenih, en vstop v svet savn, kopalni plašč, penina in košarica zdravja ob prihodu, možnost kopanja na dan odhoda. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na vse dodatne wellness storitve. Če pa boste bivanje podaljšali še za eno noč, vam bodo poleg prijazne cene podarili še bogato samopostrežno večerjo za dodatno noč.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Če želite bivanje rezervirati v času novoletnih počitnic (od 30.12. do 2.1.), morate obvezno doplačati silvestrovanje. Hotel je bolj zaseden v avgustu.

Brezplačne aktivnosti

Aktivnosti v okviru animacijskega programa (telovadba, pohodništvo, plavanje, delavnice…).

Informacije za rezervacijo:

Hotel Zeleni Gaj***

Terme Banovci
Banovci 1a
9241 Veržej
Tel. 02 51 31 400
rezervacije@terme-banovci.si

Na voljo v darilnem paketu: