V zeleno Laško na wellness uživanje

V neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji vas na popoln oddih vabi Hotel Thermana Park Laško, zadnja pridobitev razkošja, ki je nastala na področju obstoječega kompleksa Zdravilišče Laško. V njem boste uživali vsi, ki si želite sprostitve v pravem pomenu besede. Iz udobne sobe se boste lahko odpravili na uživanje v blagodejno termalno vodo Termalnega Centra, kjer steklena kupola poskrbi za posebno doživetje v vseh letnih časih. Če si želite še aktivnejše sprostitve, lahko zavijete na fitnes ali pa potep po okolici: v neposredni bližini je namreč veliko priložnosti za uživanje v naravi ali izlet v Laško. Privoščite si nepozabno uživanje, ki vam bo resnično napolnilo baterije!

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom v dvoposteljni standardni sobi, neomejen vstop v bazenih obeh hotelov (tudi na dan odhoda), vstop v fitnes, kopalna plašča, pitje termalne vode v Pivnici hotela, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v sobi, animacijski, rekreacijski in sprostitveni program. Za 2 osebi.
Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti
Rezervacija je možna vse dni v letu, razen v času vseh šolskih počitnic, v primeru kongresov in seminarjev ali ob polni zasedenosti hotela. Obvezna je predhodna rezervacija.

Brezplačne aktivnosti
Pohod na Hum, Šmihel ali Šmohor, ogled mesta Laško v okviru hotela …

Aktivnosti z doplačilom
Izposoja koles in nordijskih palic, obiski muzejev, ogled pivovarne Laško, izlet v rudnik, degustacija vin.

Informacije za rezervacijo:

Hotel Thermana Park Laško**** Superior
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško

Tel. 03 423 21 00, 080 8119 info@thermana.si

Na voljo v darilnem paketu: