V objemu mehurčkov

Prisrčno vabljeni v kraljestvo treh src, Radence, kjer kar 250 dni na leto sije sonce in kjer imajo že več kot 130 let izkušenj na področju razvajanja in zdravljenja z mineralno vodo! Govorimo seveda o znameniti mineralni vodi Radenski, s katero vas bodo poživili od znotraj in od zunaj. Ta voda je med drugim znana po tem, da je po vsebnosti ogljikovega dioksida med najbogatejšimi v Evropi. Tudi zato Radenci slovijo po svojih mineralnih CO2 kopelih, ki ugodno vplivajo na organizem, hkrati pa človeku prinašajo sprostitev in ugodje. Vabljeni torej v edinstven objem mehurčkov in sonca, ki vas bodo popolnoma prenovili in v vaše življenje prinesli dobro voljo in optimizem.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, neomejeno kopanje v hotelu, uporaba savne, sadni krožnik ob prihodu, možnost kopanja na dan odhoda, uporaba kopalnega plašča. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na vse dodatne wellness storitve. Če pa boste bivanje podaljšali še za eno noč, vam bodo poleg prijazne cene podarili še bogato samopostrežno večerjo za dodatno noč.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Če želite bivanje rezervirati v času novoletnih počitnic (od 30.12. do 2.1.), morate obvezno doplačati silvestrovanje.

Hotel je bolj zaseden med počitnicami in prazniki.

Brezplačne aktivnosti

Aktivnosti v okviru animacijskega programa (telovadba, pohodništvo, plavanje, delavnice, glasba…).

Informacije za rezervacijo:

Hotel Radin****

Zdravilišče Radenci
Zdraviliško naselje 12
9252 Radenci
Tel. 02 52 02 720
rezervacije@zdravilisce-radenci.si

Na voljo v darilnem paketu: