Sodobnost s štajersko domačnostjo v mestu vina

V Mariboru, od koder lahko na eni strani opazujemo mesto, ki je obdano s številnimi vinorodnimi griči, na drugi strani pa čudovito pohorsko hribovje, stoji družinski Hotel Bau. Ta združuje udobje sodobnega mestnega hotela z domačnostjo štajerskega podeželja, kar gostje najprej okusite ob bogatem samopostrežnem zajtrku, in vinu iz domačega vinorodnega okoliša, ki vas bo prijetno ohlajeno počakalo v hotelski sobi. Neposredna bližina mesta na eni in lepota neokrnjene narave na drugi strani, vas bo zagotovo spodbudila k različnim aktivnostim ali pa vas navdušila z vinsko kulinaričnimi dobrotami. Za popolno sprostitev telesa in duha pa so za vas pripravili intimno vinsko razvajanje v prijetnem ambientu njihovega savna centra z različnimi savnami, kadmi za knajpanje in kotičkom za počitek.

Na izbiro imate:
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom, steklenica vina iz domačega okoliša in sadje v sobi. 2 uri zasebnega najema savn v Savna centru Hotela Bau in zeliščnim čajem za 2 osebi.

V kolikor bivanje v Hotelu Bau podaljšate za dodatno noč, vam bodo podarili obisk edinstvenega muzeja v Hiši Stare trte, kjer vam bodo ob kozarcu štajerskega vina predstavili tudi zgodbo Stare trte, zapisane v Guinnessovo knjigo rekordov, ki Maribor ponosno predstavi kot mesto vina.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija ni možna od 24.12. do 3.1. ter v času večjih prireditev v Mariboru.

Brezplačne aktivnosti

Pohodništvo, kolesarjenje, ogled znamenitosti, …

Aktivnosti z doplačilom pri nas ali v okolici
Masažni bazen v savna centru, smučanje, izposoja koles, muzeji, aktivnosti na temo vina in kulinarike v mestu, aktivnosti na Dravi, galerije…

Informacije za rezervacijo:

Hotel Bau***

Limbuška cesta 85
2000 Maribor
Tel. 02 421 63 10, 051 265 768
info@hotel-bau.si

Na voljo v darilnem paketu: