Sodobnost s štajersko domačnostjo v mestu vina

Le korak iz centra mesta in streljaj od čudovitega pohorskega hribovja stoji družinsko voden BAU Hotel Maribor, ki ponuja udobje v prostornih sobah in odličen samopostrežni zajtrk.

Bližina mesta in lepota neokrnjene narave vas bosta zagotovo spodbudili k različnim športnim aktivnostim ali vas navdušili z vinsko kulinaričnimi dobrotami.

Za popolno sprostitev telesa in duha pa so za vas pripravili intimno vinsko razvajanje v prijetnem ambientu njihovega wellness kotička s tremi savnami, ogrevanim ležiščem in Kneippovimi kadmi v objemu pomirjajočega zeliščnega čaja in prijetne glasbe.

Na izbiro imate:
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom. 120 minut VIP savnanja v wellness kotičku s steklenico vina iz domačega okoliša in sadjem.

V kolikor bivanje v Hotelu Bau podaljšate za dodatno noč, vam bodo podarili obisk edinstvenega muzeja v Hiši Stare trte, kjer vam bodo ob kozarcu štajerskega vina predstavili tudi zgodbo Stare trte, zapisane v Guinnessovo knjigo rekordov, ki Maribor ponosno predstavi kot mesto vina.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija ni možna od 24.12. do 3.1. ter v času večjih prireditev v Mariboru.

Brezplačne aktivnosti

Pohodništvo, kolesarjenje, ogled znamenitosti, …

Aktivnosti z doplačilom pri nas ali v okolici
Uporaba masažnega bazena ob savnanju v wellness kotičku, izposoja koles, ogled muzejev in galerij, športne aktivnosti na Dravi, kulinarična in vinska doživetja, vožnja z Pohorsko vzpenjačo …

Informacije za rezervacijo:

Hotel Bau***

Limbuška cesta 85
2000 Maribor
Tel. 02 421 63 10, 051 265 768
info@hotel-bau.si

Na voljo v darilnem paketu: