S pridihom modernega razvajanja

V osrčju zgodovinskega mesteca Bled stoji dovršen hotel Astoria. Obdaja ga čudovita neokrnjena narava, ki jo posebej zaznamuje Blejsko jezero, ponaša pa se tudi s prekrasnim razgledom na blejski grad. V hotelu Astoria se zavedajo, da skrb za udobje gostov ni le njihova odgovornost, ampak tudi njihova prednost ter poslanstvo. Pri tem ne pozabijo tudi na naravno, družbeno in kulturno okolje in svoje znanje celo prenašajo študentom v učnem centru. Če želite doživeti šolski primer vrhunskega gostoljubja, vas vabijo vas, da jim prepustite svoje najdragocenejše trenutke in postanete del njihove zgodbe. Svojim gostom nudijo le najboljše, zato boste v vsaki izmed njihovih sob deležni modernega dotika udobja in razvajanja. Dobrodošlico vam bodo izkazali s hišno tortico in kozarcem penine, razvajali pa vas bodo tudi s parkom savn, ki bo vaš oddih sanjsko zaokrožil.

Na izbiro imate:
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom, dobrodošlica s tortico Astoria in kozarcem penine ter enkratni vstop v Park Savn Astoria s turško, finsko, zeliščno in infrardečo savno ter zunanjim in notranjim jacuzzijem (3 ure). Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na redne cene za vse dodatne nočitve, 20% popust na wellnes storitve v redni ponudbi in 10% popust na à la carte jedi v restavraciji Astoria.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija ni možna ob praznikih.

Aktivnosti v okolici

Naravne znamenitosti, kulturne znamenitosti, muzejski vlak, rekreacija v naravi, vožnja s pletnami ali fijakerji, učni čebelnjak, blejska kremna rezina …

Informacije za rezervacijo:

Hotel Astoria***Superior

Prešernova cesta 44
4260 Bled
Tel. 04 579 44 00

Na voljo v darilnem paketu: