Blagodejni učinki črnega zlata

Moravske Toplice so eno najbolj prepoznavnih in priljubljenih termalnih središč v Sloveniji. Poleg bogastva termalno-mineralne vode vas bodo zagotovo pritegnili tudi očarljivo naravno okolje, tradicionalna panonska arhitektura, bogastvo domačih obrti ter odlična kulinarika. Blagodejne in dokazane učinke znamenite črne vode lahko izkusite v črnih hotelskih bazenih, v doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000 pa vas pričakuje svet vodnih užitkov z 11 bazeni, ki se raztezajo na več kot 3000 kvadra- tnih metrih površine. Njihova posebnost je edinstven adrenalinski tobogan Aqua Loop, ki je prvi tobogan s 360-stopinjskim obratom. Popolna »črna« sprostitev s kančkom adrenalina!

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev v sobi s francoskim ležiščem, zajtrk, neomejeno kopanje v hotelu in doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000, uporaba savne v hotelu, možnost kopanja na dan odhoda v hotelu namestitve, uporaba kopalnega plašča. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na vse dodatne wellness storitve. Če pa boste bivanje podaljšali še za eno noč, vam bodo poleg prijazne cene podarili še bogato samopostrežno večerjo za dodatno noč.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Če želite bivanje rezervirati v času novoletnih počitnic (od 30.12. do 2.1.), morate obvezno doplačati silvestrovanje.

Hotel je bolj zaseden med počitnicami in prazniki.

Brezplačne aktivnosti:

Aktivnosti v okviru animacijskega programa (telovadba, pohodništvo, plavanje, delavnice, glasba…).

Informacije za rezervacijo:

Hotel Ajda****

Terme 3000, Moravske Toplice
Kranjčeva ulica 12
9226 Moravske Toplice
Tel. 02 512 22 00
info@terme3000.si

Na voljo v darilnem paketu: