Čarobna hišica v istrskem slogu

Čudovita kamnita hišica Holiday House Ida se nahaja v Marezigah, majhni vasici v osrčju Slovenske Istre, ki je le nekaj kilometrov oddaljena od Trsta ali Portoroža. Pogled iz vasice, ki leži na Šavrinskih gričih, vam ob pogledu na Tržaški zaliv, Koper, Alpe in celo Dolomite zagotovo vzel dah. Doživite istrsko podeželje, resnično zgodbo o počitniški hiši Ida, obdani z oljkami in vinogradi. Hiša Ida je zgrajena v istrskem slogu in je opremljena s starim obnovljenim pohištvom babice Ida. Hiša se nahaja v središču vasi, v neposredni bližini lokalne trgovine, restavracije in vinske fontane, ki ima najlepši pogled na Koper. Hiša Ida je odlično izhodišče za kolesarske in pohodniške izlete do okoliških vasi, ki še vedno deloma ohranjajo staro istrsko arhitekturo in tri čudovite obalne kraje Koper, Izolo in Piran z bogato zgodovinsko in kulturno dediščino.

Na izbiro imate:
  • Prenočitev v hišici, steklenica vina, domači zajtrk v košarici postrežen zjutraj pred vrati, ogled oljčnika in možnost obiranja oljk (v oktobru ali novembru). Za 2 osebi.

Posebne ugodnosti:

Wifi, 10% popust ob rezervaciji dodatne nočitve na ceno nočitev v izbranem obdobju.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija ni mogoča v času božično novoletnih praznikov od 25.12. do 05.01. Namestitev je bolj zasedena v juniju, juliju in avgustu, zato je rezervacija glede na trenutno razpoložljivost mogoča le ob predhodnem dogovoru in v terminih navedenih zgoraj.

Brezplačne aktivnosti:

Kolesarjenje, pohodništvo, plezanje, …

Aktivnosti z doplačilom

Ogled vinskih kleti ter pokušina vin v novi prvi vinski fontani v Sloveniji v središču vasi center Marezig z edinstvenim razgledom.

Informacije za rezervacijo:

Holiday House Ida

Marezige 24a
6273 Marezige
Slovenska Istra
Tel. 051 267 446
hisaida24@gmail.com

Na voljo v darilnem paketu: