Za sproščenost in gibčnost

Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje. Joga je odlična za odpravo in lajšanje mnogih sodobnih zdravstvenih težav in je pomembna za razstrupljanje tako telesa, kot uma in duha. Hatha joga je dinamična in sproščujoča vadba za krepko in zdravo telo, za bister in kreativen um ter za odlično ohranjanje notranjega ravno- vesja. Vadba joge je sestavljena iz začetnega in končnega sproščanja, dihanja (pranajama), vmesnih položajev (asan) in različnih zaporedij jogijskih vaj. Ne glede če ste popolni začetnik ali že izkušen jogist, vas v Primus centru vabijo, da se jim pridružite kadarkoli v letu. Vzpostavite zopet svoje notranje ravnovesje s Hatha jogo!

Na izbiro imate:
  • Hatha joga enomesečna vadba po 1 krat tedensko (90 minutna vadba). Za 1 osebo.

Prinesti morate: udobna športna oblačila in po želji svojo vadbeno blazino za jogo. Sicer so blazine na voljo v centru. Vadbo izvajate bosi.

Zagotovljena oprema: vsi vadbeni pripomočki so zagotovljeni.

Pred pričetkom imate na voljo brezplačen čaj.

Informacije za rezervacijo:

PRIMUS VADBENI CENTER

Koprska 108c
1000 Ljubljana
Tel. 041 876 588 (Primož Kastelic) info@primus-vadbe.si 

Kraj aktivnosti:
Ljubljana

Izvajanje aktivnosti:
Vadbena sezona traja od septembra do maja. Obvezna je predhodna rezervacija preko elektronske pošte ali telefona in predhodna najava za 1. obisk.

Na voljo v darilnih paketih: