Prvi resnični gozdni pobeg na svetu

Dežuje, ste na fronti, vremenski in vojni. S poslednjimi močmi ste odbili zadnji napad sovražnika in se umaknili za bojno črto, v varni objem zelenega gozda. Ste ranjeni, mokri, izmučeni… Reši vas lahko le prav posebna prva pomoč. Na drugi strani gozda pa se mrak preveša v črno noč. Točno ob dvanajstih se prebudi vampirka Bloody Mary, ki jo muči strašna žeja po sveži krvi! Še preden ura odbije polnoč, je potrebno najti oster glogov količek in ga zadreti v vampirkino srce! Gozdni pobeg je adrena- linska igra reševanja ugank v naravi, zasnovana po vzoru escape room računalniških iger. Skupaj s 5 soigralci pobe- gnite v gozdno sobo brez sten. Da bi prišli do cilja, morate pokazati svojo iznajdljivost in premagati vrsto čud(ež)nih gozdnih preizkušenj, zaprek, najti sledi in razvozlati vse šifre, preden se izteče čas. Časa imate samo 1 uro. Vam bo uspelo ohraniti (mirno) kri in na koncu najti (od)rešitev?

Izbirate lahko med:
  • Odrešeni (60 minut). Do 5 oseb. Darilna majica »Gozdne« za vsakega izmed udeležencev.
  • Pobeg v mesečini (60 minut). Do 5 oseb. Darilna majica »Gozdne« za vsakega izmed udeležencev.

Priporočajo udobna oblačila in obutev, kakršna bi tudi sicer izbrali za gibanje v naravi na ravnem terenu. Gozd je življenjski prostor mnogih drobnih živalic, zato je koristno poskrbeti tudi za zaščito proti mrčesu. Predvsem v poletni vročini priporočamo tudi, da s seboj prinesete osvežilno pijačo.

Potrebna znanja: Vse, kar potrebujete, je ščepec logike in odprtost/družabnost za skupinsko delo.

Informacije za rezervacijo:

GOZDNE, zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi
Štrekljeva ulica 6
1000 Ljubljana
Tel. 064 172 432
contact@gozdne.si 

Kraj aktivnosti:
Gozd v Ljubljani pri živalskem vrtu

Izvajanje aktivnosti:
Termini se načeloma vrstijo od delavnikih popoldne, v soboto in nedeljo. Prosti termini so razvidni iz koledarja rezervacij na spletni strani www.gozdne.si.

Na voljo v darilnih paketih: