Zgodba v sožitju z naravo

V neokrnjeni naravi, s čudovitimi razgledi, ki segajo celo do Alp je vasica Kamence. Med Rogaško Slatino in Termami Olimia vas čaka Eco vila Mila, kjer se prepleta tradicionalno in sodobno. Z uporabo naravnega hrastovega lesa ustvarili čudovito zatočišče in vam ponujajo sanjski pobeg od stresnega vsakdana. Eco vila Mila nudi namestitev v šestih zelo prostornih dvoposteljnih sobah z balkonom. Opremljenost je v naravnem stilu z vrhunskimi materiali in opremo. Uporabljajo eko mila, čistila in druge naravne materiale. Ob prihodu vas bodo pocrkljali s pijačo dobrodošlice in sadjem, le streljaj od njih pa se boste razvajali v Termah Olimia. V Eco vili Mila živijo v sožitju z naravo in vas vabijo, da se pri njih počutite, kot doma.

Na izbiro imate:
  • Nočitev v suiti ali večji dvoposteljni sobi z bogatim samopostrežnim zajtrkom z domačimi izdelki in bio ponudbo, pijačo dobrodošlice, sadje v sobi, celodnevno kopanje in savne v Termah Olimia (doplačilo za Wellness Orhidelia) in pozni odhod.

Za dve osebi.

Ponujajo možnost rezervacije dodatnih nočitev s polpenzionom: 99 EUR/2 osebi/noč od nedelje do četrtka, 119 EUR/2 osebi/ noč od petka do nedelje.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Prihodi od nedelje do vključno četrtka. Za prihod v petek ali soboto je potrebno doplačilo v višini 10€ na osebo. Nujna je predhodna rezervacija.

Posebne ugodnosti

Izposoja koles po predhodni rezervaciji …

Brezplačne aktivnosti

Brezplačen wi-fi, brezplačno parkiranje, …

Informacije za rezervacijo:

Eco vila Mila

Kamence 19
3260 Rogaška Slatina
Tel. 031 661 800
ecovila.mila@gmail.com

Na voljo v darilnem paketu: