Adrenalinski zavoji in dvigi nad gladino vode

E-FOIL experience je namenjeno vsem tistim, ki si želijo izkusiti popolnoma novo adrenalinsko doživetje na vodi. Električni foil je namreč novost na svetovnem tržišču, kakor tudi na slovenskem, saj so pri podjetju HighFly prvi v Evropi, ki ponujajo najem in učenje E-foilanja, za največje navdušence pa tudi nakup lastnega e-foila Flying Rodeo. E-foil je okolju prijazno plovilo saj ne proizvaja zvoka, valov in emisij. Doživetje poteka tako, da vas izkušeni inštruktorji najprej seznanijo z uporabo in delovanjem e-foila, nato pa se vsak s svojim plovilom podate na jezero, kjer vas vodijo skozi prve zavoje in dvige nad gladino vode. Ko boste dovolj samostojni in sproščeni na e-foilu, pa vam preostane čas za adrenalinsko uživanje na vodi.

Na izbiro imate:
  • E-foil experience (1-2 uri). Za 1 osebo.

Priporočljivo prinesti: vodne čevlje, neopren.

Zagotovljena oprema: čelada in rešilni jopič.

Potrebno je znanje plavanja. Dejavnost je primerna le nad 18 let, za mlajše pa izključno s pisnim dovoljenjem staršev ali skrbnikov. Teža udeleženca ne sme presegati 110kg.

Informacije za rezervacijo:

HIGHFLY D.O.O.

Breg 18
2277 Središče ob Dravi
(izvajanje Murska Sobota)
Tel. 041 870 118
info@highfly.si

Kraj aktivnosti:
Soboško jezero, v bližini Murske Sobote. Morebiten prevoz na drugo lokacijo v Sloveniji je možen z doplačilom in po predhodnem dogovoru.

Izvajanje aktivnosti:
Predvsem v poletnih mesecih, možno pa je tudi spomladi in jeseni, odvisno od vremenskih razmer. Vse dni v tednu.

Na voljo v darilnih paketih: