Božansko razvajanje s 40-letno tradicijo

V kozmetičnem salonu Biona vaju bodo popeljali skozi blagodejne tehnike najrazličnejših negovalnih postopkov. Uporabljajo le naravne preparate, zaradi katerih bo vajina koža hvaležno zasijala. S celovito božansko nego bodo vajinima obrazoma nudili, kar potrebujeta za celovito nego in razvajanje. Po dolgih delovnikih vama bo morda prijalo prijetno doživetje v dvoje, s sproščujočo masažo hrbta in terapijo z iLifeSOMM napravo, ki bo ponovno regenerirala in okrepila imunski sistem. Za vzpostavitev ravnovesja je potrebno sprostiti oba pola našega telesa. V Bioni ga vzpostavijo z blagodejno masažo lasišča in refleksno masažo stopal. Popolno doživetje v dvoje pa si lahko pričarata tudi z masažo s kokosovim oljem in z iLifeSOMM terapijo. V mislih odpotujta še na bele peščene plaže in zasijta od vsega dobrega!

Izbirate lahko med:
  • Celovita božanska nega: blagodejna masaža lasišča, piling obraza, nega z ultrazvokom ali kisikom, masaža obraza in dekolteja (20 min) in hranljiva maska.
  • Sproščujoče doživetje v dvoje: masaža hrbta (30 min) + iLifeSOMM terapija (24 min) za razstrupljanje in krepitev imunskega sistema.
  • Popolna harmonija od nog do glave: masaža glave in refleksna masaža stopal (30 min).
  • Neskončne karibske sanje: rajska masaža s kokosovim oljem (60 min) in iLifeSOMM terapija (12 min).

Vse storitve so za 2 osebi.

Informacije za rezervacijo:

BIONA, center lepote in dobrega počutja Aškerčeva ulica 14
3000 Celje

Tel. 03 5483 483, 041 313 133 info@biona.si

Na voljo v darilnem paketu: