V dvoje je lepše - tudi joga!

Akrojoga je multidisciplinarna vadba, ki združuje elemente akrobatike, joge, improvizacije, plesa. Povezuje vse, ki uživamo v gibanju in kvalitetnem druženju. Tu se najdejo športniki in tisti malo manj športni. Primerna je za pare , ki iščejo skupno aktivnost, posameznike ter vse, ki jim je blizu zaupanje, druženje in igra. Akrojoga se izvaja v paru, eden (baza) stoji ali leži na tleh ter podpira drugega (letalec), ki izvaja različne položaje v zraku. Akrojoga je zato idealna vadba za par, da se povežeta, podpirata in skupaj poletita. Pri Akrojogi poudarjamo usklajenost giba in diha med partnerjema, sodelovanje, odnos in komunikacijo. Vadba je prilagojena sposobnostim posameznika tako da vsak lahko premaga strah in zadržke o tem česa je sposoben.

Na izbiro imate:
  • Individualna ura Akrojoge za pare (60 minut). Za 2 osebi.

Prinesti morate: udobna športna oblačila

Zagotovljena oprema: blazine

Predznanje ni potrebno. Vadbe so namenjene splošno zdravim ljudem od 18 let dalje. Če imate morebitne zdravstvene omejitve se pred vadbo posvetujte z inštruktorjem in zdravnikom.

Informacije za rezervacijo:

LETEČA JOGA

Parmova 25
1000 Ljubljana
Tel. 041 296 137
info@letecajoga.org 

Kraj aktivnosti:
Tečaji potekajo v Ljubljani, lahko pa se po dogovoru in razpoložljivosti terminov dogovori za termine v Murski Soboti, Kranju, Mariboru in Kočevju.

Izvajanje aktivnosti:
Od oktobra do junija.

Na voljo v darilnih paketih: