Razvanje v družinskem hotelu

V bližini Alp, v osrčju prelepe Gorenjske, stoji družinski hotel Silvester. Obdan z razgledi, ki vam vzamejo dih, mogočnimi gorami, slapovi, čarobnimi gozdovi in s sprehajalnimi in kolesarskimi potmi je kot nalašč za tiste, ki ljubijo lepote narave. Spanec v hladnih nočeh bo v domačnosti sob hotela nadvse prijeten, v jutru po mirni noči pa vas bodo razvajali s samopostrežnim zajtrkom ter omamno dišečo kavo, da boste polni energije pripravljeni za raziskovanje bližnje okolice. Rade volje vam posodijo kolesa ali svetujejo, kam se lahko odpravite peš. Ko se prijetno utrujeni vrnete, vas bo čakal intimni zakup wellnessa s finsko in turško savno s sadnim pilingom, knajpanjem, jacuzzijem, sadjem, čaji in penino. Poskrbeli bodo, da se boste pri njih počutili kot doma.

Na izbiro imate:
  • Nočitev s samopostrežnim zajtrkom in kavo, intimni zakup wellnessa s finsko savno, turško savno s sadnim pilingom, knajpanjem, jacuzzijem, sadjem, čajem in penino. Za dve osebi.

Ponujajo vam 20% popust na vse masaže.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija je možna vse dni v letu, razen od 25. decembra do 10. januarja.

Posebne ugodnosti

Pohodništvo, sprehod do bližnjega ribnika …

Aktivnosti z doplačilom

Ribolov v bližnjem ribniku, sankanje in smučanje na Krvavcu, klasična in tajska masaža, refleksna masaža stopal, masaža z vročimi kamni, z zeliščnimi snopki …

Informacije za rezervacijo:

Wellness Hotel Silvester***

Vopovlje 19
4207 Cerklje na Gorenjskem
Tel. 031 330 931
info@hotel-silvester.com

Na voljo v darilnem paketu: