Počitek v družbi belih lepotcev

Ime hotela, kamor vas vabimo – Maestoso, pomeni »veli- časten«. To je že prvi namig, da vas tam čaka nekaj čisto posebnega. V Lipici znajo sedanjost popestriti z utrinki preteklosti, saj je tu vse v znamenju ponosa kobilarne, plemenitih lipicancev. Za vse ljubitelje teh elegantnih belih konj in spokojnosti slikovite kraške pokrajine so pripravili prijeten in romantičen oddih. Hotel se nahaja znotraj območja Kobilarne Lipica, ki je ena najstarejših kobilarn na svetu in rojstni kraj lipicancev. V njej že več kot 400 let ponosno ohranjajo tradicijo vzreje teh konj sredi edinstvene kraške pokrajine, tako Lipica predsta- vlja enega najlepših naravnih in kulturnih spomenikov Slovenije. Med oddihom v tem prelepem kotičku vas bodo popeljali v čudovit svet lipicancev in hkrati poskrbeli za razvajanje vaših brbončic ter počitek.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev v dvoposteljni sobi z bogatim samopostrežnim zajtrkom, kraška večerja s štirimi hodi in kozarec terana ter igra minigolfa. Za dve osebi.

Če se boste z bonom Zvezdar v hotel Maestoso odpravili od oktobra do marca (izvzeto obdobje božično-novoletnih praznikov), vas bodo pogostili še z lipiško slaščico.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti:
Hotel je najbolj zaseden od aprila do oktobra.

Brezplačne aktivnosti:
Izposoja kolesa, igra mini golfa, uporaba Wi-Fi ter parkiranje pred hotelom.

Ponudbe do marca 2021 ni mogoče koristiti, saj je hotel v prenovi.

Informacije za rezervacijo:

Hotel Maestoso***

Lipica 5
6210 Sežana
Tel. 05 73 91 580
info@lipica.org

Ponudbe do marca 2021 ni mogoče koristiti, saj je hotel v prenovi.

Na voljo v darilnem paketu: