Glamurozno zeleno doživetje v Luštni

V objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, se počuti povezanega s prvinsko naravo in s tem umiri tempo svojega življenja. V neposredni bližini naravnega kopališča so luštne lesene hiške, ki s točno takim imenom, vabijo na zeleno doživetje ob vznožju Pohorja. “Luštne” glamping hišice so vaš sanjski oddih v objemu narave, ki vama nudijo zavetje v objemu lesa. V zeleni oazi naravnega plavalnega jezera zaplavajte med lokvanji in se osvežite s skokom iz pomola in ujemite sončne žarke na zeleni plaži. Vodni park Radlje je zabava, sprostitev in nova energija za dušo in telo. V Green Resortu želijo glamping približati vsem, ki imajo radi naravo in nudijo možnost, da spoznajo prekrasno zgornje dravsko dolino na svojem sanjskem oddihu.

Na izbiro imate:
  • Nočitev v Glamp hiški Luštna
    z domačim zajtrkom s skrbno izbranimi pridelki ekoloških kmetij in dvodnevno kopanje v Vodnem parku Radlje. Za dve osebi.

30% popust dodatne nočitve.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti
GreenResort glamping hiške in Vodni park vabijo od 15.6. do 15.8. Pomembno – Potrebna je predhodna rezervacija, svoj oddih rezervirajte pravočasno.

Posebne ugodnosti
Parkirni prostor, WI-FI, viseča mreža…

Brezplačne aktivnosti
Kopanje v Vodnem parku Radlje, odbojka na mivki, pohodništvo, kolesarjenje, akustični romantični večeri na terasi vodnega parka…

Informacije za rezervacijo:

GreenResort

Zgornja Vižinga
2360 Radlje ob Dravi Tel.
041 77 11 78
info@greenresort.si

Na voljo v darilnem paketu: