Pravljično razkošje Bleda

Po nepozabne spomine odhitite v alpski biser Bled, eno najbolj priljubljenih in poznanih mest, ki vedno daje občutek, da ste del pravljice. Tudi če ste ta kraj že obiskali, vas bodo njegove lepote vedno znova presenetile. Bled ima več kot stoletno tradicijo turizma in tem bogatim izkušnjam primerno bo vaše razvajanje. Originalne blejske kremne rezine, pletne, otok, grad … so le najbolj prepoznavni simboli, vi pa imate priložnost, da si vzamete čas za podrobnejše odkrivanje tega mesteca in si pričarate popolno mešanico sproščujočega in aktivnega oddiha. Na lastni koži lahko spoznate razvajanje s svetovno znanimi zdraviliškimi in wellness storitvami, bogato kulinariko ter številnimi možnostmi za krepitev in sprostitev vaših teles. Prelepi spomini se bodo pisali sami od sebe.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom ter uporaba bazena. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na wellness storitve v centru Živa. Če boste vaše bivanje, kot je opisano v tej knjižici, podaljšali za eno noč, pa vam bodo podarili bogato samopostrežno večerjo za dodatno noč.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Hotel je bolj zaseden v času počitnic in praznikov. Hotel je občasno zaprt, v tem primeru goste namestijo v hotelu Golf****. Če želite storitev koristiti med novoletnimi prazniki, od 30.12. do 2.1., je obvezno doplačilo za silvestrovanje.

Brezplačne aktivnosti

Brezplačno so vam na voljo aktivnosti v okviru animacijskega programa.

Informacije za rezervacijo:

Hotel Park****

Sava Hoteli Bled
Cankarjeva 6
4260 Bled
Tel. 04 57 91 600
info@hotelibled.com

Na voljo v darilnem paketu: