Oddahnite si v vili s pogledom na gozdič

V Rogaški Slatini se že od leta 1917 z bogato zgodovinsko vrednostjo s ponosom predstavlja ena najlepših stavb v okolici, Vila Golf. Pred vilo se bohoti čudovit park s promenado, za njo pa se skriva čaroben gozd, ki je zvest svojemu izgledu že več kot stoletje. V Vili Golf se nahajajo Apartmaji & Wellness Patricia, ki svoje goste in stranke že leta razvajajo z lepimi namestitvami in odličnimi wellness tretmaji. Ob stavbi boste našli tudi izvir naravne mineralne vode imenovan Ivanov izvir. Vabijo vaju, da si odpočijeta v lepem apartmaju s pogledom na gozd in se okrepčata z izvirom naravne mineralne vode, ki se nahaja v centru Rogaške Slatine v Vili Golf. Nasproti vile se nahaja kompleks zunanjih in notranjih bazenov s termalno vodo, pivnica z zdravilno naravno mineralno vodo DonatMg pa je le kratek sprehod stran.

Na izbiro imate:
  • Nočitev v apartmaju in steklenico DonatMg. Za 2 osebi.

Apartma 32 m2 s polno opremljeno kuhinjo, spalnico z veliko zakonsko posteljo, TV z ravnim ekranom, kabelske TV programe, brezplačen hitri WIFI internet, brezplačno privatno parkirišče ter brisače in posteljnino za vse goste. Ponudba vsebuje tudi končno čiščenje.

10% popust na dodatno nočitev na redno ceno v izbranem obdobju. Možnost priprave dodatnega ležišča za otroka.

Več o ponudbi:

Aktivnosti z doplačilom:

Kopanje v termalnih bazenih, v zimskih mesecih obratuje tudi smučišče Janina katero je oddaljeno 1km.

Informacije za rezervacijo:

APARTMAJI & WELLNESS CENTER PATRICIA
Celjska cesta 8
3250 Rogaška Slatina

Tel. 03 581 65 24
info@wellness-center.si

Obvezna je predhodna rezervacija. Rezervacija ni možna za božič in novo leto. Delovni čas recepcije za rezervacije je od ponedeljka do petka od 10.00 do 14.00 in v soboto od 10.00 do 13.00.

Na voljo v darilnem paketu: