Pravljično, prav zares

Že samo ime Guest House Red Fairytale – Rdeča Pravljica pove, da boste pri njih doživeli pravljično, sprostitveno bivanje. Majhna vas Marezige je obdana z zelenjem in vino- gradi, kjer se lahko sprehodite in naužijete svežega zraka, uživate ob žvrgolenju ptic ter občudujete naravo. Vasica je tudi odlično izhodišče za ogled in raziskovanje bližnjih Šavrinskih gričev s prečudovitimi starimi vasicami in treh obalnih mest. V dveh idiličnih rustikalno opremljenih apart- majih, ki imata vsak svoj barvni pridih, lahko najdete svoj popolni oddih na deželi, ki ga lahko popestrite s sprehodi in raziskovanjem slovenske Istre. Če boste želeli, boste v okolici lahko obiskali še odlične gostilne in turistične kmetije, ali vinsko fontano v središču vasi na razgledni točki.

Aktivnosti, ki jih lahko koristite z doplačilom:
Ogled vinskih kleti v deželi Refoška. Nudimo vam lastnikovo doživetje »vodena degustacija oljčnega olja in ogled-sprehod do oljčnika« …. Doživetje »Dotika stopal in brbončic« (pred- hodno potrebna rezervacija).

Izbirate lahko med:
  • Nočitev v Apartmaju Lavada. Od 2 do 4 osebe.
  • Nočitev v Apartmaju Pomigranaj. Za 2 odrasla in 2 otroka.

Darilo:

  • 3 male flaške pravljične vinske dobrodošlice (njihovih domačih vin) ter mala pravljična flaška refoškovega likerja z dežele Refoška (Vse je lastna proizvodnja.)

Posebna ugodnost:

  • 10% popust za nakup vin in domačega olivnega olja.
Več o ponudbi:

10% popusta ob rezervaciji dodatne nočitve, cena nočitve po veljavnem ceniku v določenem obdobju.

*Postrežba organiziranega zajtrka v Guest House RED FAIRYTALE ni mogoča.

Informacije za rezervacijo:

Guest House RED FAIRYTALE – Rdeča Pravljica
Marezige 14
6273 Marezige
Slovenska Istra
Tel. 031 335 685, 041 271 455
info@apartamentredfairytale.eu 

Rezervacija ni mogoča od 1.6. do 30.09. ter v času božično novoletnih praznikov od 25.12. do 05.01. in je glede na trenutno razpoložljivost mogoča le ob predhodnem dogovoru in v terminih navedenih zgoraj. Koriščenje bona je mogoče od nedelje do četrtka.

Na voljo v darilnem paketu: