Preplet tradicije in sodobnosti

Le nekaj kilometrov iz Ljubljane, v idiličnem okolju med Vrhniko in Borovnico, tik ob Tehniškem muzeju Slovenije, se nahaja Gostilna in hotel Bistra. V njej se prepletata tradicija in sodobnost. Njihova vrhunska kulinarika domačega okusa je začinjena s pravo mero sodobnih receptov. Pri njih kuhajo okusno in z ljubeznijo. Postrežejo vam »naš« zajtrk, kot mu pravijo, kjer se ob pridihu sezone srečajo sestavine domače in lokalne pridelave. V Bistri je na voljo šestnajst popolnoma prenovljenih sob, v katerih se prikupno zlije starinska rustikalna oprema s sodobnimi elementi. Sobe nudijo vse, kar sodobni gost potrebuje za čudovit oddih stran od mestnega vrveža. Ogledi zgodovinskih in naravnih znamenitosti in prekolesarjeni kilometri pa približajo okolico v svojih skritih poteh.

Na izbiro imate:
  • Prenočitev v deluxe sobi z zajtrkom in večerjo za dva. Muškatna penina 0,2l kleti Puklavec family wines. Za dve osebi.

Primer kulinaričnih specialitet:

  • Večerja na dan prihoda s tri hodnim menijem, ki vam bo predstavljen ob prihodu.
Več o ponudbi:

Brezplačne aktivnosti:

Pohodništvo, kolesarjenje …

Aktivnosti z doplačilom:

Ogled Tehniškega muzeja Slovenije, ogled Cankarjeve hiše na Vrhniki, jahanje v Borovnici …

Informacije za rezervacijo:

GOSTILNA IN HOTEL BISTRA***

Bistra 2
1353 Borovnica
Tel. 01 750 57 42
info@gostilna-bistra.com 

Delovni čas: Od torka do sobote od 10.00 do 21.00 in v nedeljo od 10.00 do 19.00. Rezervacija je možna od torka do nedelje. Ob ponedeljkih zaprto. Rezervacija je možna glede na razpoložljivost sob.

Na voljo v darilnem paketu: