Ob zelenju Krke

V zelenem objemu Kočevskega Roga, vinorodnih goric in reke Krke stoji gostišče Kolesar. Ponaša se z več kot tridesetletno družinsko tradicijo, ki temelji na izvrstni kulinarični ponudbi, pestrih animacijskih programih ter dolenjskemu gostoljubju. Sobe v različnih barvnih različicah s pogledom na pristno zeleno vaško okolje vabijo k oddihu. Za pod zob vam ponudijo domače tradicionalne jedi, ki pridišijo iz krušne peči. Okolica ponuja številne možnosti za oddih, aktiven počitek in wellness doživetja, ki jih ponujajo le poldrugi kilometer oddaljene Terme Dolenjske Toplice. Obiskovalci lahko uživate v pohodništvu in kolesarjenju, obiščete vinorodne gorice, sadjarsko in zeliščarsko kmetijo, doživite posebnosti pristnega naravnega okolja ali odkrivate zaklade izjemne in še ohranjene kulturne dediščine. V zimskih mesecih se lahko predajate zimskim radostim na bližnjem smučišču, poleti pa doživljate vragolije na reki Krki in njeni okolici, ki ponuja številne športne aktivnosti.

Na izbiro imate:
  • Prenočitev s polpenzionom. Rumena / Oranžna / Modra / Zelena soba.
    Za 2 osebi.

Primer kulinaričnih specialitet:

  • ocvirkove pogačice, sezamov kruhek iz krušne peči, česnova juha, gobova juha z jurčki, ciganski krožnik, jedi z jurčki, jedi iz krušne peči…

Darilo:

  • brezplačen najem koles
Več o ponudbi:

Bližnje znamenitosti:

Wellness center Balnea – kopanje z 20% popustom, zeliščarska kmetija Plavica, sadjarska kmetija Bučar, dvorec Soteska z vrtnim paviljonom Hudičev turn, depo starih avtomobilov, destilarna in čokoladnica Berryshka.

Informacije za rezervacijo:

GOSTIŠČE »KOLESAR«

Dolenje Sušice 22
8350 Dolenjske Toplice
Tel. 07 / 30 65 003
info@gostisce-kolesar.com 

Zaprto: ob ponedeljkih

Na voljo v darilnem paketu: