V pohorski vasici

Gostišče Smogavc se nahaja v slikoviti pohorski vasici Gorenje pri Zrečah, na jugovzhodni strani Pohorja. Izpred gostišča se razgled odpira na sosednje hribe in seže skoraj do Maribora in Celja. Pri Smogavcu ohranjajo dolgoletno tradicijo priprave odlične hrane in pijače, sledijo trendom in upoštevajo želje gostov. Ob vašem obisku vam bo na mizi zadišalo po pristni gobovi juhi ali raznovrstnih jedeh iz divjačine, po čemer slovi njihova kuhinja. Vse to pospremi izbor vrhunskih vin slovenskih vinarjev. Pa nikar ne spustite pohorske omlete z brusnicami! S polnimi trebuščki si lahko počitek poiščete v lepo urejenih sobah, opremljenih v pristnem pohorskem stilu v lesu. Obilo je tudi drugih možnosti za oddih, sproščanje v termalnih bazenih in well- ness doživetjih v bližini ali aktivnejši počitek v obliki kole- sarjenja, pohodništva, ogledov okoliških znamenitosti in uživanja v zimskih športih.

Na izbiro imate:
  • Prenočitev s polpenzionom in za dobrodošlico aperitiv zeliščni liker. Za 2 osebi.

Primer kulinaričnih specialitet:

  • pristna gobova juha iz več kot 10 vrst gob, raznovrstne jedi iz divjačine, slani sirovi štruklji, solnograški žličniki, borovničev zavitek…
Več o ponudbi:

Aktivnosti z doplačilom:

izposoja koles, kopanje v Termah Zreče, smučanje na Rogli, igre v Gostišču Smogavc (pikado, biljard, ročni nogomet, ročni hokej), savna v brunarici ob gostišču.

Bližnje znamenitosti:

Klimatsko turistični center Rogla, Terme Zreče, Cerkvica sv. Kunigunde, Žička kartuzija

Informacije za rezervacijo:

GOSTIŠČE SMOGAVC

Gorenje pri Zrečah 27
3214 Zreče
Tel. 03 / 75 73 550
info@smogavc.com

Na voljo v darilnem paketu: