Romantično doživetje v osrčju Pohorja

Ste pripravljeni na čudovito kulinarično doživetje, na čarobni piknik v osrčju gozda, kjer izza dreves menda kukajo škratje? Morda na sončni jasi z metulji in čebelami ali pa vas najbolj prepriča čudovita razgledna točka, kjer vam ob pogledu zastane dih? Potem vas zagotovo premami piknik v osrčju Pohorja in pripravljena košarica domačih lokalnih dobrot. Da pa bo doživetje zares čarobno in pustolovsko, se boste sami z majhnim zemljevidom, ki vam ga bodo v gostilni predali, odpravili na eno izmed izbranih čarobnih destinacij (gozdna jasa, razgledna točka, travniška panorama). V čudovitem okolju v naravi boste uživali v svojem kulinaričnem zakladu domačih dobrot in se popolnoma prepustili svojim čutom. Vas mika to čudovito kulinarično doživetje?

Košarica sestoji iz:
  • domače delikatese (domača salama, sir iz okoliških kmetij pribl. 150g)
  • 100 ml domače marmelade kmetije Smogavc
  • domači vloženi pohorski jurčki (pribl. 200g)
  • domači kruh lokalnega peka
  • košarica sezonskega sadja
  • 1 l domačega soka kmetije Smogavc
  • zemljevid
    (Ostale pijače niso vključene.)

En bon velja za dve osebi.

V paketu piknik v osrčju Pohorja boste v Gostilni Smogavc prejeli košarico in majhen zemljevid s tremi destinacijami. Ob rezervaciji si boste izbrali željeno destinacijo, jo predhodno rezervirali (gozdna jasa, ob potoku, travniška panorama) in se tja odpravili sami. Zemljevid vas bo pripeljal do izbrane lokacije.

Informacije za rezervacijo:

GOSTIŠČE SMOGAVC

Tel. 03 757 35 50
Gorenje pri Zrečah 27
3214 Zreče
info@smogavc.com

Čarobni piknik je mogoč ob lepem vremenu, v mesecih od maja do oktobra. Potreben je predhodni dogovor in rezervacija. V primeru neprijetnih vremenskih razmer se rezervacija prestavi.

Na voljo v darilnih paketih: