Lepotni salon s konceptom

V butičnem hotelu v osrčju starega Kranja se skriva čudovit salon Forma Vita. V njem vas Alenka s svojo pozitivno energijo in holističnim pristopom popelje na nepo- zabno doživetje popolne sprostitve, zdravja, dobrega počutja ter lepote. Z zdravilnimi, lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji vam bo odprla nova obzorja uživanja. Že iz starega Egipta znano terapevtsko masažo hrbta z ventuzami, bo na podlagi vakuumske masaže učinkovito lajšala mnogotere težave. Forma Vita pa raznolikost svoje kvalitetne ponudbe kaže tudi s solnimi terapijami, najboljšimi masažami z vsega sveta, ekološkimi negami obraza z ekskluzivnimi negovalnimi produkti, pedikure, manikure, naravne depilacije s sladkorno pasto, ličenjem in tečaji. Prepustite se strokovnim rokam čudovitega salona s konceptom, kjer za vas poskrbijo v celoti.

Izbirate lahko med:
  • Celostna strokovna nega obraza s površinskim in globinskim čiščenjem, pilingom, masažo obraza, masko, oblikovanjem in barvanjem obrvi ter depilacijo brčic (70 minut)
  • Terapevtska masaža hrbta z ventuzami (30 minut) in solna terapija (20 minut)
  • Japonski lifting obraza – močna masaža za učvrščevanje obraznih mišic, s stimulacijo refleksnih točk obraza za napeto, sijočo kožo (80 minut)

Vse storitve so za 1 osebo.

Posebej za nosečnice:

  • Individualna masaža glede na potrebe vsake nosečnice (60 minut)
Informacije za rezervacijo:

SALON FORMA VITA

Prešernova 6
4000 Kranj

Tel. 051 668 538
alenka@forma-vita.si

Na voljo v darilnih paketih: