Eleganten studio tik ob termalnem izviru

Wellness studio Luisa se nahaja v najznamenitejšem blejskem hotelu – Grand Hotelu Toplice. Je manjši well- ness center, ki navdušuje predvsem tiste, ki se želijo sprostiti v intimnejšem vzdušju. Ponudba Studia Luisa vključuje savne, bogato ponudbo masaž, kopeli in lepotne tretmaje. V elegantnem termalnem kopališču je izvir vrelca zdravilne vode, s konstantno temperaturo 22 °C, ki mu pripisujejo zdravilne lastnosti. Iz bazena pa se odpira čudovit razgled na Blejsko jezero in Alpe. Prepustite se razvajanju z masažo s toplimi zeliščnimi snopki, po kateri si lahko privoščite še trenutek zase v savnah in bazenu. Lahko pa se odločite za aromatični piling telesa, po katerem bo vaša koža osvežena, za kar dodatno poskrbi še nega s pomlajevalno kremo in sprostitev v savnah in bazenu.

Na voljo v darilnih paketih:
Trenutki za razvajanje
Vse najlepše

Izbirate lahko med:

  • Delna masaža telesa s toplimi zeliščnimi snopki (25 minut) ter enkratni vstop v savne (turška, finska, infrardeča) in termalni bazen.
  • Aromatični piling celega telesa in nega s pomlajevalno kremo (30 minut) ter enkratni vstop v savne (turška, finska, infrardeča) in termalni bazen.

Obe storitvi sta za 1 osebo.

Informacije za rezervacijo

WELLNESS STUDIO LUISA

GRAND HOTEL TOPLICE
Cesta svobode 12, 4260 Bled

Tel. 04 579 13 71, studioluisa@hotelibled.com