Pravljični oddih v tradicionalni pastirski koči

Izbrane koče so ene izmed najlepših in najbolje opremljenih koč na Veliki planini. Ohranjajo vse arhitekturne značilnosti pastirskih bajt, hkrati pa zagotavljajo udobje domače hiše. V osrednjem prostoru imata kuhinjo, ki ima tudi kamin s pečico, v kateri lahko spečete kruh. Kopalnica s tušem je ogrevana, tako da vas tudi pozimi ne bo zeblo. Velika planina ponuja številne aktivnosti. Poleti lahko uživate v sprehodih, gorskem kolesarjenju, opazujete pastirje, ki na planini živijo in delajo tako, kot pred stoletji (brez elektrike in vodovoda), obiščete pastirski muzej, posku- site tradicionalne jedi, uživate v nabiranju zdravilnih rož in zelišč… Pozimi koče, prekrite s snegom, postanejo čarobne. Takrat lahko smučate na vse načine, s krpljami odkrivate snežna prostranstva planine, lahko pa se preiz- kusite tudi v izdelovanju iglujev.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom v kočah na Veliki planini. Na izbiro imate klasično kočo ali kočo s savno, od 1. 5. do 1. 11. pa tudi kočo z vikinškim bazenom (vroča kad). Za dve osebi.

Nudijo vam 30% popust na dodatno nočitev.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti
Od petka do nedelje samo za dve nočitvi. Koče so zelo zasedene prav med vikendi in v času vseh počitniških terminov. Večja je izbira med tednom. Rezervacija ni možna med 28.12. in 2.1.

Informacije za rezervacijo:

Velika planina Resort

Velika planina 99
1242 Stahovica – Velika planina
Tel. 041 682 055
koca.zlatica@gmail.com

Na voljo v darilnem paketu: