Razvajanje in sprostitev v termalnih bogastvih Moravskih Toplic

Moravske Toplice so znane po številnih termalnih vrelcih, in v Termah Vivat vas bodo razvajali s pozitivnimi in blagodejnimi učinki bele ter črne zdravilne termalne vode. Uživali boste v sodobno opremljenem Hotelu Vivat**** Superior in si privoščili neomejene vodne užitke na 2000 m2 velikem bazenskem kompleksu z zunanjimi in notranjimi termalnimi bazeni. Za aktivno sprostitev se boste lahko podali v fitnes center ali na hidrogimnastiko, za razvajanje v rokah strokovnjakov pa na masažo v Wellness center ali Salon tajskih masaž. Neokrnjena okoliška narava vas bo neustavljivo vabila še na potepanje ali kolesarjenje po neodkritih kotičkih Prekmurja ter odkrivanje lokalnih kulinaričnih dobrot in vin v okolici.

Na izbiro imate:
  • Nočitev v dvoposteljni sobi hotela Vivat****Superior, bogata samopostrežni zajtrk in večerja, neomejeno kopanje v termalnem kompleksu Term Vivat z notranjimi in zunanjimi bazeni (celodnevno kopanje tudi na dan odhoda, ob petkih in sobotah nočno kopanje do 22.00 ure), vstop v fitnes center, terapevtska hidrogimnastika.

V Termah Vivat obračunajo strošek turistične takse in prijavnine v vrednosti 2€ na osebo.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Rezervacija je možna vse dni razen za silvestrovo.

Posebne ugodnosti:

Darilni bon za 10€ popusta na osebo za vse masaže Vivat v Wellness centru, darilni bon za 10€ popusta na osebo za vse tajske masaže Vivat v Tawan salonu, 50% popust za vstop v svet savn. Ugodnosti za otroke: do 4. leta starosti brezplačno, od 4. do 10. leta 50% popust, od 10. do 14. leta 30% popust na redne cene bivanja.

Informacije za rezervacijo:

Terme Vivat

Ulica ob igrišču 3
9226 Moravske Toplice
Tel. 02 538 21 00 ali 041 788 881 info@vivat.si

Na voljo v darilnem paketu: