Razvajajte se v objemu parafinskih vrelcev

Če v obrisu Slovenije prepoznate kokoško, potem vam v njenem kljunu ne bo težko najti Lendave. Posebnost Term Lendava je edinstvena parafinska termalna voda, ki je odlična za kožo, saj jo poživlja in ji vrača mladost. V Termah Lendava vam je na voljo osem bazenov s temperaturami od 28 °C do 38°C, kar je popoln razpon za prav vsak okus. Tamkajšnje vode so zelo primerne za zdravljenje in lajšanje revmatskih obolenj, stanj po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, po obolenjih perifernega živčevja in stanja po opeklinah, da o odpravljanju čisto navadne utruje- nosti in stresa sploh ne govorimo. V Termah Lendava boste nameščeni v hotelu Lipa, ki vam omogoča, da boste do popolne sprostitve v bazenih lahko smuknili oblečeni kar v vaš kopalni plašč.

Na izbiro imate:
  • Ena nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, neomejeno kopanje, en vstop v svet savn, penina in sadni krožnik v sobi ob prihodu, možnost kopanja na dan odhoda in kopalni plašč. Za dve osebi.

Ponujajo vam 10% popust na vse dodatne wellness storitve. Če pa boste bivanje podaljšali še za eno noč, vam bodo poleg prijazne cene podarili še bogato samopostrežno večerjo za dodatno noč.

Več o ponudbi:

Informacije o zasedenosti

Če želite bivanje rezervirati v času novoletnih počitnic (od 30.12. do 2.1.), morate obvezno doplačati silvestrovanje. Hotel je bolj zaseden v juliju in avgustu.

Brezplačne aktivnosti

Aktivnosti v okviru animacijskega programa (telovadba, pohodništvo, plavanje, delavnice…).

Informacije za rezervacijo:

Hotel Lipa***

Terme Lendava
Tomšičeva 2a
9220 Lendava
Tel. 02 57 74 400
rezervacije@terme-lendava.si

Na voljo v darilnem paketu: