Salon, kjer se posvetijo samo vam

Preudarni vedo, da je za lepoto in zdrav videz potrebno skrbeti prav vsak dan. Lahko pa to skrb zaupate strokovnim rokam salona Energomed. Izbirata lahko med dvema paketoma, s katerima vaju bodo razvajali. Paket Relax bo njemu na izbiro ponudil izbiro med antistresno, relaksacijsko ali razstrupljevalno masažo, njen obraz pa bo še bolj zasijal po osnovni negi obraza za ženske. S paketom Midva pa bodo razvajali telesa obeh. Gospode bodo razvajali z masažo, damam pa bodo polepšali stopala. S spa pedikuro, s kopeljo, pilingom, masko, masažo in oblikovanjem nohtov bodo ta zasijala v vsej svoji lepoti, da bo lahko samozavestno stopila v vsake čevlje. Odpravita se v Energomed, kjer verjamejo, da je le pravilno negovano telo zares lepo.

Izbirate lahko med:
  • Paket Relax – z masažo telesa zanj (antistresno, relaksacijsko ali razstrupljevano v trajanju 50 minut) in osnovno nego obraza zanjo
    (50 minut).
  • Paket Midva – z masažo telesa zanj (antistresno, relaksacijsko ali razstrupljevano v trajanju 50 minut) in spa pedikuro zanjo (50 minut).

Za 2 osebi.

Informacije za rezervacijo:

ENERGOMED

Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana
Tel. 01 200 33 09
narocanje@energomed.si

Na voljo v darilnih paketih: