Darila za valentinovo
 

Strokovnjaki pravijo, da so za trajno ljubezen bolj od daril pomembna skupna doživetja. Toda zakaj si ne bi podarili - doživetij? S paketi ZVEZDAR lahko to naredite na najbolj eleganten način. Podarite škatlico, polno izvirnih doživetij, wellness ali kulinaričnih razvajanj, med katerimi lahko vsak izbere tisto, ki ga najbolj zamika. Lahko razvajate le ljubljeno osebo, ali pa jih podarite paket uživanja v dvoje, kjer bosta skupaj lahko izbrala, kj bosta preživela prijetne skupne trenutke. 

 ♥  Kako delujejo paketi ZVEZDAR?  ♥


 

Darila zanjo, zanj, za vaju...


  Oddih v dvoje
 
Oddih v dvoje
 

Kdaj ste si nazadnje privoščili čas samo zase, brez otrok, skrbi, obveznosti...? Da boste res posvetili čas samo vaši ljubljeni osebi, morate preprosto proč. S paketi Zvezdar si lahko podarite pobeg v terme ali v mir podeželja. Spoznajte naša paketa oddiha v dvoje in si podarite čas samo za vaju.

 
 
template-01-orange-left.png Oddih v dvoje... template-01-orange-right.png
   
   Večerja v dvoje
 
Večerja v dvoje
 

Če nimate časa za pravi oddih, pa si privoščite vsaj romantično večerjo v dvoje. 
S paketom Večerja pri mojstrih okusov si jo lahko podarite v elegantni škatlici. V njej vas več kot 20 izvirnih slovenskih restavracij vabi na kulinarične užitke v čudovitem ambientu. Navdušili vas bodo in spoznali boste, da to ni naš najbolj priljubljen paket po naključju... 

 
template-01-orange-left.png Večerja pri mojstrih okusov... template-01-orange-right.png
 
  Valentinova darila zanjo
 
Valentinovo darilo zanjo
 

Privoščite ji sprostitev, kjer se bodo strokovnjaki za wellness posvetili samo njej. V paketu Trenutki za razvajanje bo lahko izbirala med več kot 100 različnimi razvajanji in si izbrala tisto, ki jo bo najbolj zamikalo.  Domov bo prišla sproščena in vas imela še rajši!
 

template-01-orange-left.png Trenutki za razvajanje... template-01-orange-right.png
   
  Valentinova darila zanj
 
Ideje valentinovih daril zanj
 

Podarite vašemu moškemu Doživetja v naravi ali ga prebudite z Dozo adrenalina. Doživetja, kakršnih si sam zagotovo ne privošči (dovolj), ga bodo navdušila, sprostila in napolnila z energijo. Doživetja v paketih so dovolj raznovrstna, da si bo vsak našel takšnega, ki mu najbolj ustreza. 

 
template-01-orange-left.png Vsi paketi za aktivne... template-01-orange-right.png
  
 
www.zvezdar.com
 
 
 
Prodajna mesta paketov ZVEZDAR 

Paketi ZVEZDAR so na voljo na več kot 160 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Če jih boste torej potrebovali res v zadnjem trenutku in ne bo časa za spletni nakup, jih tako lahko vedno najdete nekje blizu vas.


 
 
 Imate vprašanja za nas?
 
01 58 98 116  ★ Pišite nam 
 
 
 
 
 

Primeri novih doživetij iz paketov ZVEZDAR