Obvestila o novostih in spremembah v ponudbi paketov ZVEZDAR

 

Imate paket ZVEZDAR?

Tukaj lahko preverite, pri katerih dodatnih ponudnikih lahko izkoristite vaš bon,
ali če je prišlo do kakšnih drugih sprememb v njegovi ponudbi!

 

Kakšne spremembe so to?

 

Gre za spremembe, do katerih je prišlo po tem, ko so bili paketi že natisnjeni in v prodaji. To so lahko:

 sprememba delovnega časa, kontaktnih ali drugih podatkov ponudnikov iz vaše knjižice

★ zelo redko: informacije o doživetjih iz vaše knjižice, ki jih ni več mogoče izvajati zaradi višje sile (prenehanje delovanja ponudnika, vremenske okoliščine...)

 dodatna doživetja pri obstoječih ali novih ponudnikih, pri katerih lahko izkoristite vaš bon najdete na predstavitveni strani vašega paketa z oznako 'NOVO'. 

Če za doživetje, ki ga želite izkoristiti, na tej strani ni navedenih nobenih sprememb, to pomeni, da veljajo vsi podatki in opisi, kot so navedeni v vaši knjižici. 

Če želite več informacij, bomo veseli vašega sporočila ali klica na tel. 01 58 98 116. 

 

 

 

 TRENUTKI ZA RAZVAJANJE 

 

Wellness Kozana (Dobrovo)- obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Trenutki za razvajanje (z veljavnostjo do 31.3.2018), ki se glasi: Razvajanje v wellness kotičku, uporaba kopalnega plašča, brisače in rjuhe (2uri). Za dve osebi.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Trenutki za razvajanje.

★ Sai Thai: pri kontaktnih podatkih je žal zapisana napačna mobilna številka. Pravilna številka je 031 620 600.(Stacionarna številka, ki je navedena, je pravilna.) Za napako se vam iskreno opravičujemo.                                    Spremenjen pa je tudi njihov delovni čas. Po novem so ob torkih, četrtkih in petkih odprti od 12.00 do 21.00, ob sredah od 9.00 do13.00 in 15.00 do 21.00, ob sobotah in nedeljah pa od 14.00 do 21.00. Ob ponedeljkih zaprto.

Hotel Medno: ponudba Hotela Medno se je nekoliko spremenila. Nova ponudba se glasi: Razvajanje v zasebni sobi s hidromasažnim bazenom in souporabo savn (2uri). Steklenica penine (0,75l). Za 2 osebi. Prepričani smo, da vas bo ponudba navdušila.

★ Refleksoterapija: Zaradi napake pri tiskanju je prišlo do napačnega zapisa ponudbe v knjižici. Aktualna je ponudba, kot je zapisana na tej spletni strani. Za napako se vam opravičujemo in vam želimo veliko užitkov v novih razvajanjih.

 

 

 VEČERJA PRI MOJSTRIH OKUSOV

 

Restavracija Panorama (Dobrovo) - obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne sodelujemo več z omenjeno restavracijo. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Večerja pri mojstrih okusov.

 Gostilna pri ovinku - obveščamo, da je zaradi spremembe lastništva spremenjen tudi delovni čas gostilne. Začasni delovni čas je od ponedeljka do četrtka od 10h do 17h, v petek in soboto od 11h do 22h, v nedeljo pa od 11h do 16h. Tudi sicer bo v prihodnosti delovni čas gostilne glede na letni čas in druge okoliščine spremenljiv, zato vas prosimo, da jih za rezervacijo pokličete in vam bodo prijazno pojasnili obratovalne ure. Za razumevanje se vam lepo zahvaljujemo!

 Restavracija Carat - obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Večerja pri mojstrih okusov (z veljavnostjo do 31.3.2017).  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Večerja pri mojstrih okusov.

Restavracija Vila Bella je žal zaprla svoja vrata zato Zvezdarjevega bona pri njiih ne morete več koristiti. Lahko pa izbirate med vsemi našimi novimi in obstoječimi ponudniki, ki jih najdete na tej strani.

 Restavracija Oštarija ima nov delovni čas: ob ponedeljkih zaprto, od torka do sobote med 12.00 – 23.00, ob nedeljah od 12.00 – 16.00.

 

 DOŽIVETJA V NARAVI 

 

★ Ponudba Kajak ali kanu ponudnika ŠPORTNI CENTER K2M iz Dolenjskih Toplic žal ni več na voljo, ker je ponudnik prenehal z omenjeno deajvnostjo. Lahko pa izbirate med drugimi našimi novimi in obstoječimi ponudniki, ki jih najdete na tej strani.

★ Ponudba Kolesarjenje na Dolenjskem ponudnika ŠPORTNI CENTER K2M iz Dolenjskih Toplic žal ni več na voljo, ker je ponudnik prenehal z omenjeno deajvnostjo. Lahko pa izbirate med drugimi našimi novimi in obstoječimi ponudniki, ki jih najdete na tej strani.

★ Ponudba KITESURFING (1 ura) za 1 osebo, ponudnika Oceaninvest se žal zaradi neustreznih regionalnih vremenskih razmer ne more več izvajati: Namesto te možnosti vam ponudnik ponuja: SUP predstavitev in izposoja (2 uri) za 2 osebi. Več informacij o novi ponudbi lahko dobite pri OCEANINVEST D.O.O. na tel. 040 633 999.

★ Ponudba Mini-raft s prenočiščem ponudnika Grand Kolpa se je nekoliko spremenila: namesto najema mini-rafta s prenočiščem lahko sedaj darilni bon ZVEZDAR Doživetja v naravi izkoristite za najem mini-rafta. Izbirate lahko med dvema možnostima:

- Najem mini rafta za 2 osebi za en dan ob sobotah in praznikih
- Najem mini rafta za 3 osebe za en dan od ponedeljka do četrtka

Več informacij o novi ponudbi lahko dobite pri Grand Kolpi na tel. 041 740 798. 

 

 

 

 GURMANSKI POČITEK NA DEŽELI 

 

Turistična Kmetija Pogorevc žal zapira svojo dejavnost, zato njihove ponudbe ni več mogoče koristiti. Ga. Ana zaključuje svojo poslovno pot in se s poletjem 2016 zasluženo upokoji. Ob tej priložnosti se ji v imenu ekipe Zvezdar in vseh Zvezdarjevih obdarovancev želimo zahvaliti za čudovita doživetja na njihovi turistični kmetiji. Želimo ji veliko veselja in uživanja v dneh, ki prihajajo.

 Apartmaji SKOK: e-poštni naslov, naveden v knjižici, je napačen. Pravilen naslov je: info@apartmajimozirje.si. Za napako se vam opravičujemo.

★ Kmetija na Meji v svoji ponudbi za doplačilo žal nima več zunanjega jacuzzija. Prav tako bi vam radi sporočili, da bo kmetija zaprta za goste v mesecu januarju, februarju in marcu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

 

 SANJSKI ODDIH V DVOJE 

 

Hotel Kozana (Dobrovo)- obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Sanjski oddih v dvoje (z veljavnostjo do 31.3.2018), ki se glasi: Nočitev v suiti z bogatim zajtrkom, sadnim krožnikom v sobi ob prihodu in enkratnim vstopom v wellness, uporaba kopalnega plašča, brisače in rjuhe. Za dve osebi.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Sanjski oddih v dvoje.

Hotel Astoria - v dodatni ponudbi po izbiri, ponudnika Hotela Astoria, je pri popustu na a la carte jedi v restavraciji Astoria prišlo do napake. Nudijo vam 10% popust na a la carte jedi v restavraciji Astoria (ne 30%, kot je natisnjeno v knjižici). Za napako se vam iskreno opravičujemo.

Pr'Gavedarjo - v ponudbi ponudnika Pr'Gavedarjo je prišlo do spremembe, saj pohod z baklami ni več mogoč. Namesto tega vam zagotovijo večerjo za 2 osebi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Njihova nova ponudba se glasi (Vse ponudbe so za dve osebi):  ★ Od 1.4. do 3.7. nočitev z zajtrkom in večerja za dve osebi, ★ Od 4.7. do 13.9. nočitev z zajtrkom v luksuzni dvoposteljni sobi ter darilo, ★ Od 14.9. do 23.12. nočitev z zajtrkom, večerja za dve osebi in darilo, ★ Od 3.1. do 9.1. nočitev z zajtrkom in večerja v Kranjski Gori, ★ V sezoni od 10.1. do 31.3. nočitev z zajtrkom v luksuzni dvoposteljni sobi ter večerja v Kranjski Gori.

Hotel Maestoso imetnike darilnih bonov Zvezdar obvešča, da so zaradi spremembe organizacije in storitev oblikovali še dodatno različico ponudbe. Druga njihova ponudba se glasi: Ena nočitev v dvoposteljni sobi z bogatim samopostrežnim zajtrkom, kraška večerja s štirimi hodi in kozarec terana ter igra minigolfa. Za dve osebi. *Če se boste z bonom Zvezdar v hotel Maestoso odpravili od oktobra do marca (izvzeto obdobje božično novoletnih praznikov), vas bodo pogostili še z lipiško slaščico. >> Izkoristite lahko samo eno izmed ponujenih.

Hotel Adora imetnike darilnih bonov Zvezdar Sanjski oddih v dvoje obvešča, da vožnja z ladjico po Ljubljanici ne predstavlja več del njihove ponudbe. Namesto vožnje z ladjico bodo tako vsi gostje preko celega leta poleg osnovne ponudbe prejeli v dar buteljko vina. Celotna ponudba torej vključuje: eno nočitev z zajtrkom v superior sobi, buteljka vina in brezplačen najem koles. Za 2 osebi. 

Hotel Safir - obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Sanjski oddih v dvoje (z veljavnostjo do 31.3.2017), ki se glasi: Ena nočitev s pijačo dobrodošlice, zajtrkom in večerjo v restavraciji Carat. Za dve osebi.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Sanjski oddih v dvoje.

 

 

 


Bodite vedno na tekočem o novostih v paketih ZVEZDAR!

Ko imamo pri Zvezdarju kaj novega povedati o naši ponudbi ali ko pripravimo nagradne igre, akcije in druga presenečenja, vas o tem obveščamo preko naših e-novic, na katere se lahko naročite tukaj. Vse novosti hitro izveste tudi preko naše Facebook strani in na naši strani na Twitterju

Primeri novih doživetij iz vseh paketov ZVEZDAR