Obvestila o novostih in spremembah v ponudbi paketov ZVEZDAR

 

Imate paket ZVEZDAR?

Tukaj lahko preverite, če je prišlo do kakšnih sprememb v ponudbi Zvezdar darilnih paketov.

 

Za kakšne spremembe gre?

 

Gre za spremembe, do katerih je prišlo po tem, ko so bili paketi že natisnjeni in v prodaji. To so lahko:

⭐️ sprememba delovnega časa, kontaktnih ali drugih podatkov ponudnikov iz vaše knjižice

⭐️ redko: informacije o doživetjih iz vaše knjižice, ki jih ni več mogoče izvajati zaradi višje sile (prenehanje delovanja ponudnika, vremenske okoliščine...)

⭐️ dodatna doživetja pri obstoječih ali novih ponudnikih, pri katerih lahko izkoristite vaš bon najdete na predstavitveni strani vašega paketa z oznako 'NOVO'. 

Če želite več informacij, bomo veseli vašega sporočila ali klica na tel. 01 58 98 116. 

 

 

 

 TRENUTKI ZA RAZVAJANJE 

 

⭐️Wellness Kozana (Dobrovo)- obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Trenutki za razvajanje (z veljavnostjo do 31.3.2018), ki se glasi: Razvajanje v wellness kotičku, uporaba kopalnega plašča, brisače in rjuhe (2uri). Za dve osebi.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Trenutki za razvajanje.

⭐️ Sai Thai: pri kontaktnih podatkih je žal zapisana napačna mobilna številka. Pravilna številka je 031 620 600.(Stacionarna številka, ki je navedena, je pravilna.) Za napako se vam iskreno opravičujemo.                                    Spremenjen pa je tudi njihov delovni čas. Po novem so ob torkih, četrtkih in petkih odprti od 12.00 do 21.00, ob sredah od 9.00 do13.00 in 15.00 do 21.00, ob sobotah in nedeljah pa od 14.00 do 21.00. Ob ponedeljkih zaprto.

⭐️ Šport in Wellness Harmonija (Mengeš) - zaradi prenove trenutno koriščenje darilnega bona pri njih ni mogoče.

⭐️ Wellness Salon Venera ponudnika Hotel Mitra žal zaradi prenehanja sodelovanja ni več na voljo.

⭐️Ponudnik AdipoFit se je preimenoval v FIT-ON. Ponudba vam je v isti obliki na voljo še naprej. Novi kontaktni podatki: info@fit-on.si, telefonska številka pa je enaka kot prej.
 
⭐️Hiša lepote ART-PE - ponudba se je zaradi zunanjih okoliščin spremenila. Nova ponudba vam je na voljo na povezavi http://www.zvezdar.com/razvajanje/trenutki-za-razvajanje-18/hisa-lepote-art-pe-2.html


 

 

 WELLNESS ZA DVA

 

⭐️Wellness Salon Venera ponudnika Hotel Mitra žal zaradi prenehanja sodelovanja ni več na voljo.

⭐️Wellness center Golte ponudnika Gorsko turistični center Golte žal ni več na voljo.

⭐️ Šport in Wellness Harmonija (Mengeš) - zaradi prenove trenutno koriščenje darilnega bona pri njih ni mogoče.

 

 

 PREMIUM OKUSI

 

⭐️Gostilnica 5 - 6kg - obveščamo, vas, da s ponudnikom Gostilnica 5-6 trenutno zaradi zunanjih okoliščin ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem ponovnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

⭐️ Pri Florjanu - obveščamo vas, da zaradi spremembe lastništva s ponudnikom Pri Florjanu trenutno ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

 

 

 VEČERJA PRI MOJSTRIH OKUSOV

 

⭐️ Gostilnica 5 - 6kg - obveščamo, vas, da s ponudnikom Gostilnica 5-6 trenutno zaradi zunanjih okoliščin ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem ponovnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

⭐️ Pri Florjanu - obveščamo vas, da zaradi spremembe lastništva s ponudnikom Pri Florjanu trenutno ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

 ⭐️Restavracija Panorama (Dobrovo) - obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne sodelujemo več z omenjeno restavracijo. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Večerja pri mojstrih okusov.

 ⭐️Gostilna pri ovinku - obveščamo, da je zaradi spremembe lastništva spremenjen tudi delovni čas gostilne. Začasni delovni čas je od ponedeljka do četrtka od 10h do 17h, v petek in soboto od 11h do 22h, v nedeljo pa od 11h do 16h. Tudi sicer bo v prihodnosti delovni čas gostilne glede na letni čas in druge okoliščine spremenljiv, zato vas prosimo, da jih za rezervacijo pokličete in vam bodo prijazno pojasnili obratovalne ure. Za razumevanje se vam lepo zahvaljujemo!

 ⭐️ Restavracija Oštarija ima nov delovni čas: ob ponedeljkih zaprto, od torka do sobote med 12.00 – 23.00, ob nedeljah od 12.00 – 16.00.

⭐️ Lizarran Figovec - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija Lizarran zaradi poslovnih razlogov zaprla z dne 31.8.2017.

⭐️ Bistro MihaChef - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija bistro MihaChef zaradi poslovnih razlogov zaprla z dne 30.11.2017.

⭐️ Restavracija Cool House - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija Cool House zaradi poslovnih razlogov zaprla z 1.1.2018.

⭐️ Asado - Obveščamo vas, da z restavracijo Asado zaradi poslovnih razlogov ne sodelujemo več.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Večerja pri mojstrih okusov.

 

 AKTIVNA DOŽIVETJA

 

⭐️ Ponudba Mini-raft s prenočiščem ponudnika Grand Kolpa se je nekoliko spremenila: namesto najema mini-rafta s prenočiščem lahko sedaj darilni bon ZVEZDAR Doživetja v naravi izkoristite za najem mini-rafta. Izbirate lahko med dvema možnostima:

- Najem mini rafta za 2 osebi za en dan ob sobotah in praznikih
- Najem mini rafta za 3 osebe za en dan od ponedeljka do četrtka

Več informacij o novi ponudbi lahko dobite pri Grand Kolpi na tel. 041 740 798. 

⭐️ Ponudba ZORBING ponudnika HOTEL KOVAČ se je zaradi prenehanja ponudnika s to aktivnostjo nekoliko spremenila: namesto »Zorbing (1 ura). Za 2 osebi, 2 spusta na osebo.« lahko sedaj darilni bon ZVEZDAR Doživetja v naravi izkoristite za »Obisk pustolovskega parka (2 uri). Za 2 osebi«.  

⭐️ Ponudba Spust z adrenalinsko žogo ponudnika PAINTBALL DOLENJSKE TOPLICE ni več na voljo, zaradi prenehanja ponudnika z aktivnostjo v sled tehničnim težavam pri izvajanju aktivnosti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da izberete izmed ostalih ponudb, ki so na voljo v paketu Doživetja v naravi.

⭐️ Tečaj varjenja piva in ogled mikropivovarne ponudnika Pivopis žal ni več na voljo.

⭐️Ponudba Gorsko kolesarjenje v Kranjski gori ponudnika MTB Galaxy trenutno ni na voljo.

 

 

 DOŽIVITE NEKAJ NOVEGA

 

⭐️ Ponudba Bowling Center Epicenter (Postojna) zaradi spremembe lastništva žal ni več na voljo.

⭐️ Tečaj varjenja piva ponudnika Pivopis žal ni več na voljo.

⭐️Ponudnik AdipoFit se je preimenoval v FIT-ON. Ponudba vam je v isti obliki na voljo še naprej. Novi kontaktni podatki: info@fit-on.si, telefonska številka pa je enaka kot prej.

⭐️ Paket za samoučenje za voditelja čolna - spremembba izvajalca - doživetja ne izvaja več podjetje Startus skupina d.o.o., ampak podjetje Navigandum d.o.o.

 

 

 SANJSKI ODDIH V DVOJE 

 

⭐️Hotel Kozana (Dobrovo)- obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Sanjski oddih v dvoje (z veljavnostjo do 31.3.2018), ki se glasi: Nočitev v suiti z bogatim zajtrkom, sadnim krožnikom v sobi ob prihodu in enkratnim vstopom v wellness, uporaba kopalnega plašča, brisače in rjuhe. Za dve osebi.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Sanjski oddih v dvoje.

⭐️Hotel Astoria - v dodatni ponudbi po izbiri, ponudnika Hotela Astoria, je pri popustu na a la carte jedi v restavraciji Astoria prišlo do napake. Nudijo vam 10% popust na a la carte jedi v restavraciji Astoria (ne 30%, kot je natisnjeno v knjižici). Za napako se vam iskreno opravičujemo.

⭐️Pr'Gavedarjo - v ponudbi ponudnika Pr'Gavedarjo je prišlo do spremembe, saj pohod z baklami ni več mogoč. Namesto tega vam zagotovijo večerjo za 2 osebi. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Njihova nova ponudba se glasi (Vse ponudbe so za dve osebi):  ★ Od 1.4. do 3.7. nočitev z zajtrkom in večerja za dve osebi, ★ Od 4.7. do 13.9. nočitev z zajtrkom v luksuzni dvoposteljni sobi ter darilo, ★ Od 14.9. do 23.12. nočitev z zajtrkom, večerja za dve osebi in darilo, ★ Od 3.1. do 9.1. nočitev z zajtrkom in večerja v Kranjski Gori, ★ V sezoni od 10.1. do 31.3. nočitev z zajtrkom v luksuzni dvoposteljni sobi ter večerja v Kranjski Gori.

 

DOZA ADRENALINA

⭐️Polet z balonom (Ljubljana/Dolenjska/Ptuj) žal zaradi prenehanja delovanja ponudnika ni več na voljo.

⭐️Wakeboarding (Ptuj) v sezoni 2019 žal ne obratuje. 

⭐️BRP CAN-AM Spyder Roadster ponudnika Ski&Sea žal trenutno ni več na voljo. 

⭐️Sea-doo Spark ponudnika Ski&Sea žal trenutno ni več na voljo. 

 

VSE NAJLEPŠE!

 

⭐️ Gostilnica 5 - 6kg - obveščamo, vas, da s ponudnikom Gostilnica 5-6 trenutno zaradi zunanjih okoliščin ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem ponovnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

⭐️Pri Florjanu - obveščamo vas, da zaradi spremembe lastništva s ponudnikom Pri Florjanu trenutno ne sodelujemo več in darilnih bonov pri njih žal ne morete koristiti. O morebitnem nadaljevanju sodelovanja boste obveščeni na tej strani.

 ⭐️ Restavracija Panorama (Dobrovo) - obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne sodelujemo več z omenjeno restavracijo. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas vabimo, da si ogledate našo novo in razširjeno ponudbo izbranih partnerjev v paketu Večerja pri mojstrih okusov.

 ⭐️ Gostilna pri ovinku - obveščamo, da je zaradi spremembe lastništva spremenjen tudi delovni čas gostilne. Začasni delovni čas je od ponedeljka do četrtka od 10h do 17h, v petek in soboto od 11h do 22h, v nedeljo pa od 11h do 16h. Tudi sicer bo v prihodnosti delovni čas gostilne glede na letni čas in druge okoliščine spremenljiv, zato vas prosimo, da jih za rezervacijo pokličete in vam bodo prijazno pojasnili obratovalne ure. Za razumevanje se vam lepo zahvaljujemo!

 ⭐️ Restavracija Oštarija ima nov delovni čas: ob ponedeljkih zaprto, od torka do sobote med 12.00 – 23.00, ob nedeljah od 12.00 – 16.00.

⭐️ Lizarran Figovec - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija Lizarran zaradi poslovnih razlogov zaprla z dne 31.8.2017.

⭐️Bistro MihaChef - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija bistro MihaChef zaradi poslovnih razlogov zaprla z dne 30.11.2017.

⭐️ Restavracija Cool House - Restavracija je trajno zaprta. Obveščamo vas, da se je restavracija Cool House zaradi poslovnih razlogov zaprla z 1.1.2018.

⭐️ Asado - Obveščamo vas, da z restavracijo Asado zaradi poslovnih razlogov ne sodelujemo več.

⭐️Wellness Kozana (Dobrovo)- obveščamo, da zaradi spremembe lastništva ne omogočajo več ponudbe iz paketa Trenutki za razvajanje (z veljavnostjo do 31.3.2018), ki se glasi: Razvajanje v wellness kotičku, uporaba kopalnega plašča, brisače in rjuhe (2uri). Za dve osebi.  

⭐️ Sai Thai: pri kontaktnih podatkih je žal zapisana napačna mobilna številka. Pravilna številka je 031 620 600.(Stacionarna številka, ki je navedena, je pravilna.) Za napako se vam iskreno opravičujemo.                                    Spremenjen pa je tudi njihov delovni čas. Po novem so ob torkih, četrtkih in petkih odprti od 12.00 do 21.00, ob sredah od 9.00 do13.00 in 15.00 do 21.00, ob sobotah in nedeljah pa od 14.00 do 21.00. Ob ponedeljkih zaprto.

⭐️ Šport in Wellness Harmonija (Mengeš) - zaradi prenove trenutno koriščenje darilnega bona pri njih ni mogoče.

⭐️Wellness Salon Venera ponudnika Hotel Mitra žal zaradi prenehanja sodelovanja ni več na voljo.

⭐️ Šport in Wellness Harmonija (Mengeš) - zaradi prenove trenutno koriščenje darilnega bona pri njih ni mogoče.

⭐️Ponudnik AdipoFit se je preimenoval v FIT-ON. Ponudba vam je v isti obliki na voljo še naprej. Novi kontaktni podatki: info@fit-on.si, telefonska številka pa je enaka kot prej.

⭐️ Ponudba Mini-raft s prenočiščem ponudnika Grand Kolpa se je nekoliko spremenila: namesto najema mini-rafta s prenočiščem lahko sedaj darilni bon ZVEZDAR Doživetja v naravi izkoristite za najem mini-rafta. Izbirate lahko med dvema možnostima:

- Najem mini rafta za 2 osebi za en dan ob sobotah in praznikih
- Najem mini rafta za 3 osebe za en dan od ponedeljka do četrtka

Več informacij o novi ponudbi lahko dobite pri Grand Kolpi na tel. 041 740 798. 

⭐️ Ponudba ZORBING ponudnika HOTEL KOVAČ se je zaradi prenehanja ponudnika s to aktivnostjo nekoliko spremenila: namesto »Zorbing (1 ura). Za 2 osebi, 2 spusta na osebo.« lahko sedaj darilni bon ZVEZDAR Doživetja v naravi izkoristite za »Obisk pustolovskega parka (2 uri). Za 2 osebi«.  

⭐️ Ponudba Spust z adrenalinsko žogo ponudnika PAINTBALL DOLENJSKE TOPLICE ni več na voljo, zaradi prenehanja ponudnika z aktivnostjo v sled tehničnim težavam pri izvajanju aktivnosti.

⭐️ Tečaj varjenja piva in ogled mikropivovarne ponudnika Pivopis žal ni več na voljo.

⭐️Ponudba Gorsko kolesarjenje v Kranjski gori ponudnika MTB Galaxy trenutno ni na voljo.

⭐️Hiša lepote ART-PE - ponudba se je zaradi zunanjih okoliščin spremenila. Nova ponudba vam je na voljo na povezavi http://www.zvezdar.com/razvajanje/trenutki-za-razvajanje-18/hisa-lepote-art-pe-2.html

 

 

 


Bodite vedno na tekočem o novostih v paketih ZVEZDAR!

Ko imamo pri Zvezdarju kaj novega povedati o naši ponudbi ali ko pripravimo nagradne igre, akcije in druga presenečenja, vas o tem obveščamo preko naših e-novic, na katere se lahko naročite tukaj. Vse novosti hitro izveste tudi preko naše Facebook strani in na naši strani na Twitterju

Primeri novih doživetij iz paketov ZVEZDAR