Imate paket ZVEZDAR?

Vedno lahko preverite, pri katerih novih ponudnikih lahko izkoristite vaš bon!

 
  

Odlične ponudbe izbranih doživetij se v paketih ZVEZDAR® ves čas dodajajo in obnavljajo. Vsa nova čarobna, okusna, sanjska, gurmanska, adrenalinska, športna in druga doživetja lahko v vsakem trenutku pregledate v  sklopih paketov na naši spletni strani. Novi ponudniki in doživetja, ki jih lahko izkoristite s trenutno veljavnimi darilnimi boni, so predstavljeni na spletnih straneh vsakega paketa z oznako

NOVO

In prav pri vseh ponudnikih s spleta, tudi če še niso predstavljeni v vaši knjižici, lahko izkoristite svoj  Zvezdar bon. Prijazno vas bodo sprejeli in za vas ustvarili nepozabno doživetje, ki si ga boste zapomnili za vse življenje.  

Ne pozabite obiskati še ZVEZDAR® profilov na Facebooku, Twitterju in Instagramu, da ne izpustite pomembnih novic, dobrih akcij, ugodnih popustov in izvirnih nagradnih iger.

Če oseba, ki je prejela naš paket, nima dostopa do interneta, nas lahko pokliče na tel. 01/58 98 116 ali piše na naslov Zvezdar d.o.o., Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. Z veseljem ji bomo poslali podatke o novih ponudnikih po pošti. 

  


Bodite vedno na tekočem o novostih v paketih ZVEZDAR!

Ko imamo pri Zvezdarju kaj novega povedati o naši ponudbi ali ko pripravimo nagradne igre, akcije in druga presenečenja, vas o tem obveščamo preko naših e-novic, na katere se lahko naročite tukaj. Vse novosti hitro izveste tudi preko naše Facebook strani in na naši strani na Twitterju

Primeri novih doživetij iz paketov ZVEZDAR