Večerja pri mojstrih okusov

Darilni bon za večerjo v dvoje v eni od več kot 50 izvirnih restavracij po vsej Sloveniji

    V tem paketu:
  • Knjižica s ponudbo več kot 50 izbranih restavracij po vsej Sloveniji
  • Darilni bon za večerjo za dve osebi v eni (katerikoli) izmed njih
  •  

Večerja pri mojstrih okusov je najboljše darilo, če želite podariti: darilni bon za nepozabno kulinarično doživetje za dva v restavraciji po njuni izbiri.

Slovenija je postala dežela vrhunske kulinarike. S paketom Večerja pri mojstrih okusov podarite nepozabno kulinarično doživetje za dva – odkrivanje presenetljivih okusov moderne in klasične kuhinje, ki navdih črpa v preteklosti, uživanje v pravih slovenskih tradicionalnih jedeh ali v nevsakdanjih okusih svetovnih kuhinj (azijske, francoske, mehiške ...). Prejemnik paketa lahko odpotuje v Turčijo prek njene kulinarike in avtentičnega ambienta, spozna prave prekmurske poslastice, prvovrstno azijsko kulinariko, kulinariko z mediteranskim pridihom ali uživa v resnično izvirnih stvaritvah vrhunskih slovenskih chefov, ki bodo navdušili s presenetljivimi, nebeško dobrimi kombinacijami okusov. V vsakem primeru bo razvajanje brbončic nepozabno! Poiskali smo odlične in preverjeno kakovostne slovenske restavracije, v katerih mojstri okusov ustvarjajo najboljše po navdihu iz domačih in svetovnih kulinaričnih tradicij in znajo za popolno doživetje poskrbeti tudi z ambientom. Prejemniki tega paketa bodo z darilnim bonom lahko preizkusili restavracijo v bližini ali pa to darilo izkoristili kot razlog za kulinarični izlet kam dlje. Toda nikoli predaleč: vse restavracije so v Sloveniji. Prijetno odkrivanje okusov bodo lahko delili še z nekom. Odlično darilo torej za vse pare, ki bi jih radi razvajali z gurmanskim razvajanjem v dvoje. 

 

Kako deluje?

Dobra ideja zaporočno darilo ali darilo ob obletnici poroke, darilo za abrahamadarilo za rojstni danbožično darilo, kot darilo za moškedarilo za ženske in za vse priložnosti, ko potrebujete izvirno darilo za dva. Zelo priljubljen je tudi kot izvirno in elegantno poslovno darilo!


 

CENA 39,90 €

Doživetja v tem paketu

Niveau 0 0 mnenj

Mnenja

Vaše mnenje

Mnenja o paketu

> Napišite mnenje

Poiščite aktivnosti iz tega paketa

Na zemljevidu so ponudniki iz tega paketa. Kliknite na želeno območje in spoznajte doživetja, ki so tam na voljo.

Trenutno izbrani:

52 partnerjev

Aktivnosti v tem paketu

Naključno izbrani ponudniki iz paketov ZVEZDAR