Kulinarika Restavracija Villa Rustica

Hiša dobrot iz Italije

Za 2 osebi

Stari Rimljani so bili znani po tem, da so cenili užitke, ki jih prinaša dobra hrana. Prepuščali so se jim radi v svojih podeželskih pristavah, ki so jim rekli villa rustica. Ostanki takšne stare rimske vile se nahajajo tudi v bližini restavracije Villa Rustica, predstavljajo pa navdih tako za ime kot hrano te čisto posebne mariborske restavracije, v katero vas vabimo. V tej hiši s svetlim in toplim ambientom in čudovitim pogledom na zeleno Pohorje vas namreč čakajo kulinarična presenečenja dobrot italijanske kuhinje. Peter Rajšek spretno sestavlja jedi, ki se jih ne bi branili niti razvajeni stari Rimljani. Pridite v Villo Rustico in se prepustite užitkom hiše italijanskih specialitet.

Darilni bon lahko izkoristite za :

  • Predjed, glavno jed, sladico, steklenica vina Chianti (Druge pijače niso vključene.) En bon velja za dve osebi. Dobili boste en meni na osebo.
  • V Villi Rustica pogosto spreminjajo ponudbo jedi, saj je močno vezana na letne čase. Vabimo vas, da jih ob rezervaciji povprašate, kaj trenutno ponujajo, seveda pa vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri ob vašem prihodu.
 • Niveau 0 0 mnenj

  Mnenja

  Vaše mnenje

  MNENJA O PONUDNIKU

  > Napišite mnenje

  Ostala doživetja v tem paketu

  • Akademija Jezeršek

   Akademija Jezeršek
   4207 Cerklje na Gorenjskem

   Priprava jedi, ki s harmonijo okusov pričarajo čisto posebno doživetje, zahteva domišljijo, pa tudi poznavanje ...

   Več

  Primeri novih doživetij iz paketov ZVEZDAR